Regnskap inn i Conta-familien

Regnskapsførerne og utviklerne våre har samarbeidet med stor suksess. Snart kan du føre regnskapet ditt med Conta Regnskap.

Post-thumb
- 2 min lesing
Ansatte i Conta

Regnskapsførerne og utviklerne våre har samarbeidet med stor suksess. Snart kan du føre regnskapet ditt med Conta Regnskap.

I 2017 utførte vi en stor oppdatering på de eksisterende Conta-tjenestene. Målet var å gjøre maskineriet mer robust, slik at det ville bli enklere å legge til nye tjenester. I fjor lanserte vi Conta Salg, som gjorde det enkelt å lage tilbud og ordrer og konvertere disse direkte til fakturaer.

Nå har utviklingsavdelingen vår, i tett samarbeid med våre egne regnskapsførere, slått til igjen og laget Conta Regnskap!

Målet er at gründere skal kunne føre regnskapet selv – eller få hjelp av regnskapsføreren sin om de ønsker det.

Starter i det små

Akkurat nå kan Conta Regnskap brukes til å føre enkle regnskap og ta ut lovpålagte rapporter. Tjenesten er knyttet til Conta Faktura, slik at fakturaer og innbetalinger bokføres automatisk.

For de som ikke fører regnskapet selv er det helt gratis og ingen problem å invitere inn regnskapsføreren til å ta seg av bokføringen eller se over arbeidet som er gjort.

I oppstartsfasen har vi invitert inn noen firmaer for å få verdifulle tilbakemeldinger på hvordan tjenesten fungerer. Disse tilbakemeldingene er gull verdt for oss, og vi legger stor vekt på disse når vi jobber videre.

Ekte Conta-stil

Hovedmotivasjonen til Conta er å gjøre det enklere å drive firma. I Conta Regnskap jobber vi med å luke ut debet, kredit og andre kompliserte fagutrykk, samtidig som tjenesten skal være både fin å se på og kjekk å bruke.

Som alltid har vi gratis support.

De neste stegene mot å bli Norges mest brukervennlige regnskapsprogram er å lage flere veivisere og hjelpeartikler, og jobbe med smarte integrerte løsninger slik at du får hjelp akkurat når du trenger det.

Ikke helt i mål

Vi er ikke helt i mål enda, men det begynner å nærme seg. Vi ønsker å lage et best mulig program, og det gjør vi i samarbeid med dere.

Vi vil slippe til flere og flere brukere fremover for å få tilbakemeldinger. Og etter hvert vil tjenesten bli tilgjengelig for alle.

I mellomtiden kan du finne oppdateringer på Facebooksiden vår.

Vi gleder oss!

Prøv Conta gratis nå, uten forpliktelser