Enkelt å starte AS med vår nye nettjeneste

Med Starte-AS.no tar det bare fem minutter å få ferdig alle dokumentene du trenger for å stifte et aksjeselskap.

Post-thumb
- 1 min lesing

Med Starte-AS.no tar det bare fem minutter å få ferdig alle dokumentene du trenger for å stifte et aksjeselskap.

Conta Systemers nye nettjeneste genererer minst 17 sider skreddersydde stiftelsesdokumenter på 1-2-3.

Blant annet blir det laget vedtekter, aksjeeierbok og protokoller fra stiftelsesmøte og generalforsamling. Dessuten sender vi inn registrering til Foretaksregisteret. Det er inkludert i prisen.

Utgiftene tilbakebetales

Brukervennligheten på Starte-AS.no vil du kjenne igjen fra andre Conta-tjenester: Du får god hjelp underveis i prosessen.

Det beste nyheten er likevel at utgiftene til å stifte selskapet nå kan trekkes fra aksjekapitalen, og tilbakeføres til aksjonærenes private bankkontoer etter oppstart. Skattefritt.

Tidligere måtte gründerne selv betale alt fra egen lomme. Det eneste dere trenger å gjøre etter at bestillingsskjemaet er fylt ut, er å betale inn kr 30 000 i aksjekapital til deres egen firmakonto, sende oss bekreftelse på e-post, og signere i Altinn. Enklere kan det ikke gjøres!

Korrekt registrering

Selv om det ikke lenger er påbudt med revisjon av årsregnskapet for mange små AS, er det obligatorisk med revisorbekreftelse av åpningsbalansen. Starte-AS.no ordner dette automatisk.

Revisjonsfritaket som kom i 2011, sammen med nyheten om redusert krav til aksjekapital, har gjort det svært interessant for mange innehavere av NUF, DA, ANS og enkeltpersonforetak å gå over til AS.

Aksjeselskap er den selskapsformen som gir mest tyngde i møte med kunder og leverandører, gir de beste skattefordelene, og som dessuten gir best sikkerhet for gründerne selv. Med et AS setter man ikke lenger hus og bil på spill ved å drive næringsvirksomhet.

Les mer om aksjeselskap.

Gå til forsiden på Starte-AS.no

Prøv Conta gratis nå, uten forpliktelser