Prøv Regnskap fra Conta gratis i 30 dager

Femårsjubileum for Conta Inkasso!

I dag er det nøyaktig fem år siden Conta Inkasso ble lansert offentlig. Siden da har nesten 4000 firmaer innkassert ubetalte fakturakrav på mer enn 217 millioner kroner.

Post-thumb
- 1 min lesing
Denne artikkelen har ikke blitt oppdatert på 3 år og kan inneholde feil.

I dag er det nøyaktig fem år siden Conta Inkasso ble lansert offentlig. Siden da har nesten 4000 firmaer innkassert ubetalte fakturakrav på mer enn 217 millioner kroner.

Lanseringen av Conta Inkasso 24. november 2009 markerte også starten på det som skulle bli til suksessbedriften Conta Systemer AS, som i dag teller 15 medarbeidere på fulltid.

16 kunder registrerte seg de siste ukene av 2009. Det ble drevet inn 30 224 kroner før nyttår, fordelt på 27 inkassosaker.

Året etter ble det registrert 497 nye kunder som til sammen fikk drevet inn over 14,5 millioner kroner. Økningen har fortsatt i jevn takt siden da. Så langt i 2014 er det blitt drevet inn 55,64 millioner kroner.

Det er sikkert unødvendig å understreke at vi er veldig stolte over å ha hjulpet norske bedrifter og privatpersoner med å kreve inn så mye penger. Mange ville tapt mye mer uten Conta Inkasso. Mer enn 40 600 saker er blitt opprettet siden starten!

Da tjenesten gikk på luften var tanken såpass uvant for inkassobyråene at vi ble meldt til Kredittilsynet to ganger. Tilsynssakene ble selvfølgelig henlagt, siden ingen lover var blitt brutt.

Siden den gangen har inkassobyråene latt oss få være i fred. Vi på vår side hevder fortsatt hardnakket at inkasso er noe man kan klare selv ved hjelp av brukervennlig programvare.

Utviklingen av inkassotjenesten stoppet ikke opp da den ble lansert. Vi har skrevet flere titalls nyheter om ny og forbedret funksjonalitet, f.eks. denne. I april 2012 kom Conta Faktura, som var sømløst integrert og gjorde inkassotjenesten attraktiv for mange flere enn før.

I disse dager arbeider utviklingsteamet med en helt modernisert versjon av både Conta Inkasso og de andre Conta-tjenestene. Lanseringsdatoen er foreløpig ukjent.

Gratulerer med 5-årsdagen til alle brukere av Conta Inkasso, og takk for tilliten!

Prøv Conta gratis nå, uten forpliktelser