Gratis fakturaprogram med integrert inkasso

Conta-familien har fått et nytt skudd på stammen. Si hei til fakturaprogrammet vårt!

Post-thumb
- 2 min lesing
Denne artikkelen har ikke blitt oppdatert på 3 år og kan inneholde feil.

Conta-familien har fått et nytt skudd på stammen. Si hei til fakturaprogrammet vårt!

Conta Inkasso er en tjeneste som ikke lenger tar imot nye kunder. Se hvordan du sender ubetalte fakturaer til innkreving via partneren vår, Skuls. Dessuten – med Superraskt Oppgjør kan du få betalt umiddelbart og si farvel til all oppfølging av fakturaer.

Og eplet faller ikke langt fra stammen. For faktura er akkurat like enkelt å bruke som resten av Conta. Innebygd i systemet er en ettklikks inkassoløsning for deg som er kunde hos Conta Inkasso. Ellers er tjenesten helt gratis å bruke. Du betaler bare stykkpris på fakturaer og purringer du eventuelt velger å sende i posten med Conta.

Aktivere kontoen

Eksisterende kunder av Conta Inkasso har allerede fått en e-post med instruksjoner om hvordan de aktiverer fakturasystemet for brukerkontoen sin. Du kan nemlig bruke samme brukernavn og passord for begge tjenestene. Aktiveringen gjøres ved hjelp av en lenke du finner på startsiden i Conta Inkasso. Denne oppkoblingen er viktig for at du skal kunne sende inkassokrav med ett klikk.

Ellers vil du se at kunderegisteret ditt ligger klart og venter i det nye systemet. Legger du til en ny kunde eller endrer en gammel vil oppdateringene vise begge steder.

Mye funksjonalitet

En oversikt over hvilken funksjonalitet Conta Faktura har foreløpig finner du på denne siden. Blant kan du lage repeterende fakturaer, legge ved vedlegg før du sender ut på e-post, eller ta en kikk på hvordan MVA-oppgaven din blir for neste MVA-termin. Du slipper også å lure på hvordan fakturaene dine blir til slutt, for de blir akkurat slik de er når du redigerer dem på skjermen.

Løpende utvikling

På samme måte som for Conta Inkasso utvikler vi tjenesten løpende, og forbedringer kommer etterhvert. Tjenesten er operativ selv om den ikke er offisielt lansert, så det er bare å logge seg inn og ta den i bruk.  Har du tilbakemeldinger eller ideer setter vi pris på å høre fra deg.

Da håper vi du fakturerer mye og ofte, og blir fornøyd med den nye tjenesten!

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter