Vi ser etter dyktige utviklere!

Stavanger (eller der du er)

- 1 min lesing

Stavanger (eller der du er)

Conta AS er et norskeid teknologifirma i vekst, og vi utvikler programvare innen økonomiske- og administrative tjenester for små- og mellomstore bedrifter. 

Akkurat nå er vi på leting etter både backend- og frontendutviklere, og oppfordrer deg til å sende inn en søknad, inkludert CV, til CTO Roger Nilsen på [email protected].

Utviklingsavdelingen holder til i Stavanger hvor vi har et uformelt arbeidsmiljø der alle i teamet har store muligheter til å påvirke utviklingen av programvaren. Deler av teamet jobber remote, så det er også en mulighet hvis du har det vi er på jakt etter.

Litt mer om oss

Conta AS består av et globalt team av dyktige folk som utvikler nettbasert programvare for små og mellomstore bedrifter i Norge. Vi har nå over 100 000 aktive brukere av tjenestene våre, og mer enn 50 ansatte som jobber med å gjøre arbeidshverdagen enklere for norske bedrifter. 

Conta er i en spennende utvikling med stor vekst. Selskapet har solide eiere og et kompetent styre, og ledelsen og eierne har store ambisjoner for videreutvikling av virksomheten.