Prøv Regnskap fra Conta gratis i 30 dager

Hanne Mørch

Webjournalist

Post-thumb
- 2 min lesing

Webjournalist

Hanne er webjournalist i Conta. Hun er opprinnelig fra Randaberg utenfor Stavanger, men bosatte seg i London i fem år for å ta en Bachelor i engelsk litteratur og jobbe innen reklame.

To av årene tilbrakte hun på en vaskeekte husbåt, en tid hun har mange gode (og noen mindre gode) historier fra. Spør henne om hva du skal gjøre hvis propellen faller av båten!

Etter fem år i London ble savnet etter hjemlandet og familie stort, og hun flyttet hjem til Stavanger.

Webjournalist i Conta

Som webjournalist i Conta jobber Hanne med det meste du leser av artikler, nyheter og nyhetsbrev fra oss. Siden du er her nå, har du sikkert allerede fått med deg noe hun har skrevet.

Kanalbåten hvor Hanne tilbrakte mye av studietiden i England.

Jobben krever grundig research, og Hanne kaster seg gjerne over lengre lovtekster og dokumentasjon for å sørge for at all informasjonen på nettsidene våre er så presis og god som mulig.

I tillegg holder hun de sosiale medieprofilene våre oppdatert, og har mye kontakt med brukerne gjennom blant annet Facebook!

Elsker å lese og reise

Hanne elsker å lese, og er ikke kresen på sjanger – du finner alt fra science fiction til historiske romaner i bokhylla hennes. I tillegg er hun en flittig pianospiller som har stiftet et band bestående av Conta-ansatte. Riktignok skjedde det på grunn av et veddemål, men det er en annen historie! Bandet heter «The Remotes», og har allerede klart å produsere en coverlåt.

Reiseopplevelser er også noe Hanne setter pris på. Og apropos det: Siden hun har vært borte fra Norge en stund liker hun også å oppleve Stavanger igjen som «turist».

Hun er veldig glad i fysisk aktivitet, og hun har til og med løpt et halvmaraton i Brighton i 2017. Neste fjell som skal bestiges er å ta en ekte pull-up, så nå er hun i gang med styrketrening.

Nevnte vi at hun hører på podcaster også? (Hvordan rekker hun alt dette?)

Frie arbeidsdager

Hanne forteller at hun er spesielt glad i hvor fleksibelt og fritt hun står til å disponere tiden sin i Conta, og liker hvor stor påvirkningskraft hver ansatt har. Det er en veldig åpen kultur og stort rom for meningsutveksling, ifølge henne.

Prøv Conta gratis nå, uten forpliktelser