Kjetil Buer

UX- og designansvarlig

Post-thumb
- 1 min lesing

UX- og designansvarlig

Kjetil Buer er UX- og designansvarlig i Conta. UX står for user experience, eller brukeropplevelse på norsk.

Han studerte informasjonsvitenskap og digital kultur, og skrev masteroppgave om brukeropplevelse i dataspill med fokus på spillet «Metal Gear Solid V». Det må vel kunne kalles unik ekspertise! 

Når han ikke lager den beste kaffen på kontoret, så sørger Kjetil for at tjenestene til Conta ikke bare er effektive i bruk, men også at de er en fornøyelse å bruke hver dag.

Gaming og skateboarding med sønnen

I disse dager har Kjetil og sønnen på snart 7 år begynt å stå på skateboard sammen, noe som så klart innebærer litt knall og fall, men som ifølge Kjetil er mye moro. Det går også mye i Mario og Yoshi, spesielt å se på videoer av Mario Maker på Youtube.  

Som Kjetil sine kollegaer har lagt merke til (han spiller litt høyt ut av headsettet sitt i blant!) er han også veldig fan av musikk. Vi tror at det gjør ham ca. 11% mer effektiv av å skru på litt tungmetall mens han designer nye løsninger for Conta, så vi lar ham holde på.

Veldig bra arbeidsmiljø

Kjetil setter pris på det sosiale arbeidsmiljøet i Conta, så vi gjorde ham like godt til ansvarlige for sosiale aktiviteter på Stavanger-kontoret. 

Han liker å jobbe i et firma der folk er lette å komme i prat med og jobbe sammen med, og hvor det er stor takhøyde for å diskutere ting og finne frem til løsninger sammen. 

Han opplever også at han har stor innflytelse på hvordan tjenestene utformes, og at alle tas på alvor. Bare det å ta UX, eller brukeropplevelsen, såpass på alvor som Conta gjør hører til sjeldenhetene ifølge Kjetil.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter