Smartere regnskapsprogram med AI

Conta bruker kunstig intelligens for å gjøre regnskapsføringen enklere. Ved bruk av AI minsker sjansen for at bokføringen blir feil.

laptop mobile
Kaia hjelper deg i Conta

Hils på Kaia, den kunstige intelligensen i Conta. Hun ble til en klam sommerdag med et viktig formål: å gjøre hverdagen enklere for norske bedrifter. Du kan kanskje ikke se Kaia, men hun hjelper til i Conta sin programvare sånn at du får orden på regnskapet.

Kaia passer på at bilagene du sender med kvitteringsappen er av god nok kvalitet og ikke snudd på hodet, gir deg kontoforslag når du bokfører og en rekke andre funksjoner som gjør opplevelsen mer sømløs for deg som bruker Conta.

AI regnskap
check-mark

Smarteste regnskapsprogrammet

Conta er Norges smarteste regnskapsprogram og har et stort fokus på å utvikle smarte tjenester som gjør det vanskeligere å bokføre feil.

check-mark

Sømløs hjelp

De fleste AI-funksjonene er usynlig for deg som bruker Conta fordi det er så sømløst. Hadde vi ikke hatt funksjonene, ville det krevd mer av deg som bokfører.

check-mark

Nøyaktige kontoforslag

Conta gir kontoforslag når du bokfører bilag med hele 87.5 prosent treffsikkerhet på første forslag. Til sammenligning leverer nest beste i bransjen 50 prosent treffsikkerhet.

check-mark

Egen kvitteringsapp

Conta sin egen kvitteringsapp gjør det enklere å holde orden på kjøp gjort på farta. Knips bilde av kvitteringen og send det rett til regnskapsprogrammet. I kvitteringsappen hjelper AI-en med å beskjære bildet, rotere det automatisk og sjekke at kvaliteten er god nok.

Velg det beste for bedriften din

Bruker du et annet økonomisystem i dag? Vi hjelper deg å flytte til Conta. Få gratis flyttehjelp.

Lurer du på hvordan AI fungerer i Conta?

Les om hvordan Conta sin AI hjelper deg med bokføringen.

Smart regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!