Årsoppgjørsprogram

I Conta sitt årsoppgjørsprogram er det superenkelt for enkeltpersonforetak å avslutte regnskapet og levere Næringsoppgave 1. Trykk deg gjennom en trinnvis veileder og send direkte til Altinn.

soppgj-sprogram Kvinne-som-bruker

Enkelt årsoppgjørssystem for små bedrifter

I Conta er det superenkelt å levere Næringsoppgave 1. Tallene hentes automatisk fra regnskapet ditt og systemet tar seg av alle relevante beregninger. Med et ferdig avstemt regnskap, er jobben gjort på minutter.

Automatisk utfylling av Næringsoppgave 1

Etter at du har bokført alle bilag og kontrollert at regnskapet er riktig, vil systemet automatisk fylle ut næringsoppgaven og gi deg en oversikt over hvilke regnskapstall som registreres på de ulike postene i Altinn.

regnskap
Send direkte til Altinn

Med Conta koblet til Altinn, kan du sende næringsoppgaven direkte til Altinn. Her kan du laste opp vedlegg om det er nødvendig.

man-woman-dancing
Gratis kurs for nybegynnere

Vi vet at regnskap kan være skremmende. Men ikke frykt! I Conta blir alle nye brukere invitert på gratis kurs om hvordan man avslutter regnskapsåret og sender tallene til myndighetene

accouinting-course

Flere gode grunner til å
velge Conta til årsoppgjøret

automatic

Superenkel bokføring

Å føre regnskap i Conta er superenkelt! Vi bruker blant annet AI til å gi deg presise forslag til hvordan kjøp skal registreres i regnskapet.

invoice

Fakturering gjort i en fei

Prøv en av markedets råeste fakturamoduler: Skriv rett inn i fakturaen, sett opp automatisk fakturering eller send samme faktura til en gruppe mottakere.

mva

Send direkte til Altinn

Det er ikke bare næringsoppgaven du kan sende direkte fra Conta. Også MVA-meldingen kan leveres direkte fra systemet!

rapport

Få påminnelse om viktige frister

Få varsler om viktige frister på e-post. Du kan også legge til frister i kalenderen din, slik at du alltid leverer og betaler i tide.

bankservice

Betal regninger

Motta fakturaer direkte i systemet og betal regninger direkte fra Conta med bankintegrasjon.

webinar

Få hjelp når du trenger det

Hvis du synes regnskap er vanskelig eller sitter inne på et problem, er det enkelt å engasjere en regnskapsfører. Finn en regnskapsfører her.

Noen av våre fornøyde kunder

Ofte stilte spørsmål

Hva er årsoppgjør?

Årsoppgjøret viser bedriftens økonomiske stilling ved utgangen av regnskapsåret. I næringsoppgaven skal bedriften presentere hovedpostene i resultat- og balanseregnskapet. Sammen med skattemeldingen utgjør dette grunnlaget for skatt du skal betale.

Les mer om årsoppgjør her.

Hva er fristen for innsendelse av årsregnskapet?

Fristen for å levere skattemelding og næringsoppgave er 31. mai.

Er det trygt å gjøre jobben selv?

Hvis du er sikker på at regnskapet ditt er riktig, er det ikke noe problem å levere næringsoppgaven selv. Conta samler sammen alt du har ført på de ulike kontoene i regnskapet og sørger for at næringsoppgaven blir sendt inn i riktig format.

Er du usikker? Finn en regnskapsfører

Må jeg sende inn Næringsoppgave 1?

Hvis omsetningen din er over 50 000 kroner, må du levere næringsoppgave for enkeltpersonforetaket ditt.

Komplett økonomisystem for små bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev