Conta for bedrifter med ansatte

Conta for bedrifter med ansatte

Send fakturaer og lag abonnementer

Imponer kundene dine med profesjonelle fakturaer som tydelig viser hva du har levert og hva det koster. Spar tid med smarte løsninger som repeterende fakturaer og massefakturering. Få raskere betalt med automatisk betalingsoppfølging.

Send fakturaer og lag abonnementer
Spar penger på 0,- transaksjonskostnader

Det skal lønne seg å bruke Conta! Vi ble nylig kåret til Norges rimeligste økonomisystem av Regnskap Norge og har ingen transaksjonskostnader på vårt Smart-abonnement. Jo mer du bruker Conta, desto mer sparer du.

Spar penger på 0,- transaksjonskostnader
Samarbeid med regnskapsføreren din

Over 2.000 regnskapsbyråer har kunder i Conta. Bruk den interne meldingsfunksjonen til å kommunisere og sende dokumenter til regnskapsfører og hent ut oppdaterte rapporter når du trenger det.

Samarbeid med regnskapsføreren din

Lønn for bedrifter med ansatte

Lønn

Conta gjør lønnskjøringen til en lek. Registrer de ansatte og få hjelp til utbetaling, utsendelse av lønnsslipper, regnskapsføring og rapportering.

Regnskap for bedrifter med ansatte

Regnskap

Last opp kvitteringer og andre bilag med Conta-appen og få forslag til hvordan transaksjonen skal bokføres fra markedets lendende AI.

Årsregnskap

Gjør årsoppgjøret i Conta og send ditt fiks ferdige årsregnskap rett til Altinn.

Mobilapp

Betal regninger, følg opp fakturaer du har sendt til kunder og send kvitteringer rett til regnskapet med Conta sin mobilapp.

Rapporter

Få full innsikt i bedriftens økonomi, enten i dashboardet eller ved å åpne en av rapportene. Du kan drille ned i tallene dine helt ned til prosjektnivå.

Bank

Koble Conta til nettbanken og betal regninger og lønn rett fra systemet.

Fem stjerner - Conta regnskapsprogram

Vi valgte Conta fordi det har alt vi trenger. Her lager vi tilbud, sender fakturaer, kjører lønn og fører regnskap. Anbefales!

Robert Østreng
Skogskraft AS (16 ansatte)

Ofte stilte spørsmål

Er Conta riktig økonomisystem for små bedrifter med ansatte?

Det korte svaret er ja! Conta er et brukervennlig økonomisystem med avanserte funksjoner som gjør det mulig for både små og store bedrifter å bruke det.

Kan jeg bruke Conta til årsoppgjøret for mitt AS?

Du kan fritt velge mellom Conta sitt Standard eller Smart-abonnement. Hvis du ønsker ubegrenset EHF-fakturering, gratis telefonsupport, prosjekt- og avdelingsregnskap, og automatisk registrering av betalinger, anbefaler vi Smart.

Trenger jeg en regnskapsfører når jeg bruker Conta?

Du kan føre regnskapet ditt selv eller ved hjelp fra en regnskapsfører. Ofte velger bedrifter med ansatte å sette ut jobben til en spesialist, da det er mange regler å frister man må forholde seg til.

Vi hjelper deg å flytte

Å flytte regnskapet til Conta er enkelt, og våre supportmedarbeidere er klare til å hjelpe deg.

  • Gratis support.
  • Påminnelser om viktige frister.
  • Gratis kurs og webinarer.
Vi hjelper deg å flytte

Hva venter du på?

Priser fra 139 kr/mnd.

Gratis de første 30 dagene.

Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!