Faktura og regnskap for kultur- og underholdningsbransjen

Vi vet at arbeidshverdagen i kreative yrker er ganske variert og fleksibel. Da er det viktig med et enkelt faktura- og regnskapsprogram, så er du sikker på at du har kontroll på økonomien.

Creative Jobs technician
Fakturer som en helt

Det viktigste du gjør for å ha penger på konto, er å sende ut fakturaer. Derfor er det lurt å sende ut faktura så fort jobben er gjort. Da får du også raskere penger på konto.

accounting-celebration
Send kvitteringene til regnskapet i farta

Med Conta sin kvitteringsapp sender du kvitteringene dine rett til regnskapet. Raskt, enkelt og du unngår å miste kvitteringene dine.

mobil-kvittering
Spar penger på god oversikt

I et regnskapsprogram legger du inn alt av inntekter og utgifter. Husk at du kan få skattefradrag på de fleste utgiftene dine. Det betyr at du kan spare penger, så lenge du husker å legge det inn i regnskapet.

regnskap

Velg det beste for bedriften din

Flere gode grunner til å velge
Conta når du skal føre regnskap

Ikon app

Smarte forslag gjør bokføringen enklere

Conta sin kunstige intelligens hjelper deg med forslag underveis i bokføringen. Du sparer tid og sikrer at du bokfører på riktig plass.

webinar

Delta på gratis webinarer

Er du ny på regnskapsføring? Ingen problem! Conta arrangerer gratis webinarer ukentlig hvor du får muligheten til å stille spørsmål til regnskapsførere.

Ikon automatisk bokføring

Send direkte til Altinn

Du finner alle rapportene og statistikkene du trenger i regnskapsprogrammet. Send inn MVA-melding og Næringsoppgave 1 direkte til Altinn.

rapport

Rapporter og statistikker

Hvordan står det til med driften? Få full oversikt med rapporter og statistikk, inkludert Næringsoppgave og MVA-melding.

bankservice

Betal regninger

Betal fakturaer fra leverandørene dine direkte fra Conta uten å logge inn i nettbanken. Tjenesten er tilgjengelig for de største bankene i Norge. 5 EHF er inkludert.

Ikon regnskap

Gjør alt selv, eller få hjelp

Conta sitt regnskapsprogram gir deg alt du trenger for å føre regnskapet ditt, enten du gjør det alene eller får hjelp av en av regnskapspartnerne våre.

Takk, vi liker dere også

Komplett faktura- og regnskapsprogram for kulturbransjen

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!