Regnskapsbyrået Synega opplever kjempevekst som partner i Conta

Gjennom Conta sine tjenester får regnskapsbyrået Synega flere titalls nye kunder i måneden. 

Post-thumb

Gjennom Conta sine tjenester får regnskapsbyrået Synega flere titalls nye kunder i måneden. 

– Regnskapsføreren er viktig for Conta. Vi har et felles mål om å gi kundene et godt forhold til regnskap og økonomien i bedriften sin, forteller Steffen Sørvig, partneransvarlig i Conta. 

Over 250 regnskapsbyrå har så langt blitt regnskapspartner med Conta. 

Partnerbyråene får tilgang til nye kunder, en brukervennlig kundeportal, gratis markedsføring og mulighet til å påvirke utviklingen av Conta sine systemer. 

Vokser med Contas markedsføring

Et av regnskapsbyråene som har inngått partnerskap med Conta, er det nettbaserte regnskapsbyrået Synega

Gjennom plattformen «Regnskapsklinikken» og Conta sine egne markedsføringsressurser, mottar Synega ukentlig forespørsler fra bedrifter som ønsker å bli kunde. 

– Vi er kjempefornøyde med å være regnskapspartner med Conta! Vi liker Conta som regnskapssystem, og har i tillegg fått inn 20 nye kunder på en måned, forteller medgründer i Synega, Joachim Eidtang. 

Bli Conta-partner

100 prosent nettbasert

Noe av det som skiller Synega mest fra andre regnskapsbyrå, er at de jobber 100 prosent på nett. De har ingen fysiske møteplasser eller kontor, og regnskapsførerne jobber fra hvor de vil. 

På den måten kan de senke kostnadene for kundene og bruke flere ressurser på å utvikle teknologi som gir kunder full oversikt over pris og gjøremål. Det fungerer som hånd i hanske med Conta sitt AI-drevne regnskapssystem:

– I likhet med Conta, ønsker vi å gjøre endringer i en tradisjonelt “kjedelig” bransje. Vi prøver å gjøre regnskap enkelt. Conta prøver å gjøre regnskap enkelt. Vi ser at sammen kan vi gjøre det veldig enkelt å få fiksa ferdig regnskapet, sier Eidtang. 

Ved hjelp av teknologi ønsker Synega å matche regnskapsfører, pris og tjenester perfekt med hva kunden ser etter. 

– Conta hjelper oss med å nå det målet ved å lage tjenester som er skreddersydd en Conta-kundes behov. Så tilpasser vi tjenestene våre til noe som harmonerer med hva kundene trenger mer hjelp til, fortsetter han. 

Thea Caroline Korslund, partneransvarlig i Conta, tilbyr Joachim Eidtang i Synega og alle andre partnere opplæring i systemene.

– Conta vil satse på deg

Eidtang understreker at en av de største fordelene med å bli regnskapspartner i Conta, er oppfølgingen de får av partneravdelingen. 

– Conta vil satse på deg. Det er et bra miljø med flinke og oppegående mennesker, og vi får personlig og tett oppfølging og opplæring. I tillegg trives regnskapsførerne våre med å jobbe i systemet. 

Thea Caroline Korslund i Conta bekrefter at det er viktig for dem at alle regnskapspartnere får tilstrekkelig oppfølging og opplæring i systemene:

– Conta er laget slik at de aller fleste små og mellomstore bedrifter skal klare å føre regnskapet selv, men det betyr ikke at alle vil. Derfor er det viktig for oss at også regnskapsførerne vi samarbeider med får tilstrekkelig opplæring og kan hjelpe kundene der de ønsker det.

Bli regnskapspartner i Conta på conta.no/partner eller ta kontakt på [email protected].

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!