Økonomisystem for håndverkere

Få mer tid på byggeplassen med Conta sitt økonomisystem for håndverkere. Kom raskere i mål med alt fra fakturering til lønnskjøring til kundekort på ett og samme sted.

builder carpenter

Velg det beste for bedriften din

Fiks ferdig tilbudsmal

Skriv tilbudet rett inn i en ferdig tilbudsmal og send til kunden på e-post. Kunden kan akseptere fra mobilen og det lages automatisk en ordre som du kan gjøre om til en faktura på 1-2-3.

partner
Fakturer timer med få klikk

Registrer timer i Conta sitt timeregistreringsprogram. Timene blir lagt til i en fakturakladd og du trenger bare å se over før du sender fakturaen til kunden.

support
Praktisk prosjektregnskap

Bruk prosjektverktøyet i regnskapsprogrammet til å holde oversikt over inntekter fra byggeprosjekter som går over tid, eller knytt prosjekt til en spesifikk kunde.

mobil-kvittering
Ta vare på kunder og varer

Spar tid ved å lagre kunder og varer i regnskapsprogrammet. Du kan legge til oppgaver på hver kunde og enkelt følge opp fakturaer.

support

Flere gode grunner til å velge
Conta til byggefirmaet ditt

receipt

Smart kvitteringsapp

Lei av å lete etter kvitteringer? Null stress! Send kvitteringer til regnskapsprogrammet på farta med en smart app til mobilen.

Ikon KID

Betal regninger

Betal fakturaer fra leverandørene dine direkte fra Conta uten å logge inn i nettbanken. Tjenesten er tilgjengelig for de største bankene i Norge.

Ikon veivisere

Send og motta EHF

Aktiver mottak av EHF-faktura og motta elektroniske fakturaer rett i Conta. Du kan også sende eFaktura og EHF til kundene dine. 5 EHF er inkludert.

Ikon regnskap rapporter

Leverandørfakturaer rett i regnskapet

Ikke la det hope seg opp med fakturaer og kvitteringer. Leverandørene dine kan sende fakturaer rett til Conta med en egen e-postadresse.

Ikon automatisk bokføring

Send direkte til Altinn

Du finner alle rapportene og statistikkene du trenger i regnskapsprogrammet. Send inn MVA-melding rett til Altinn fra Conta – lett som bare det.

Ikon regnskap

Gjør det selv, eller få hjelp

Conta har et stort nettverk av regnskapsførere som er rågode på regnskap for byggebransjen. Vil du ikke gjøre det selv, kan de hjelpe deg der det trengs.

Fornøyde kunder om Conta

Komplett regnskapsprogram for bygg- og anleggsbransjen

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!