Regnskapsprogram best i test: Conta (2023)

Conta ble kåret til det prisvinnende regnskapsprogrammet for små og mellomstore bedrifter i Regnskap Norge sin pristest for 2023.

Post-thumb

Conta ble kåret til det prisvinnende regnskapsprogrammet for små og mellomstore bedrifter i Regnskap Norge sin pristest for 2023.

conta_prisvinner_2023

Det er mye å spare på å velge riktig regnskapsprogram. Med Conta kan små og mellomstore bedrifter spare opptil 17 000 kroner* i året – og få den samme funksjonaliteten. 

Få hjelp til å bytte regnskapsprogram, gratis og enkelt!

Å bytte regnskapsprogram trenger ikke være vanskelig. Vi har et eget team som hjelper bedrifter å flytte til Conta – gratis og enkelt.


Conta er kåret til Norges rimeligste regnskapsprogram av Regnskap Norge (2023) og har over 60 000 fornøyde brukere.

 

Bytt regnskapsprogram nå ➔

Prisvinner for små og mellomstore bedrifter 

Regnskap Norge lanserte nylig en pristest med en sammenligning over de mest brukte regnskapsprogrammene i Norge. Conta kom ut som klar prisvinner i alle kategorier for regnskap for små og mellomstore bedrifter:

Gjennomsnittlig månedspris for en mellomstor bedrift med 10 ansatte, 100 bilag, bankintegrasjon, KID og EHF.

Undersøkelsen ble gjort for både små og mellomstore bedrifter, fordelt på tre ulike behov:

  • Kun bruk av regnskap. 
  • Bruk av regnskap og lønn. 
  • Bruk av regnskap, lønn og timeføring. 

Vi er glade for å fortelle at Conta kom ut som prisvinner i alle disse kategoriene!

Prøv vår priskalkulator

200 stk
30 stk
3 stk

Conta Standard

-

Estimert pris år 1

Tripletex

-

Estimert pris år 1

Poweroffice

-

Estimert pris år 1

-

Rimeligere enn gjennomsnittet

Spørsmål? Kontakt oss på [email protected].

Vi sammenligner priser med Tripletex Smart og bruker offentlige prislister per 11. april 2023. Vi antar også at fakturaer vil bli sendt som EHF.

Hvorfor er prisene så lave?

Er Conta billigere fordi det har mindre funksjonalitet eller er det et dårligere system? Absolutt ikke! Undersøkelsen ble basert på like premisser, og du får dermed akkurat den samme funksjonaliteten om du velger systemet til 17 000 kroner mer i året. 

Én av grunnene til at Conta kan levere mye lavere priser, er at vi ikke tar betalt per faktura du sender eller bilag du bokfører, slik de fleste andre regnskapssystemer gjør. 

Med Smart-abonnement får du til og med sende og motta ubegrenset med EHF (elektronisk faktura til bedrifter) inkludert i månedsprisen. Det er det få andre systemleverandører som tilbyr. 

Jo flere fakturaer du sender og bilag du bokfører, desto større blir prisforskjellen. Hos Conta betaler du ingenting ekstra!

Prøv Conta gratis

*Undersøkelsen er basert på pris for abonnement, transaksjonskostnader for OCR og EHF, attestering, bankintegrasjon, KID og lønnskjøring for en bedrift med 10 ansatte, 3 brukere, 100 bilag, 10 lønnsslipper og 50 timeregistreringer.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!