Faktura og regnskap for deg som er PT

For at du som personlig trener skal få betalt for jobben du gjør, trenger du et godt fakturaprogram! Med Conta sitt smarte faktura- og regnskapsprogram er du sikker på at du får sendt fakturaer og har kontroll på regnskapet.

trainer personal trainer
Fakturer som en helt

Det viktigste du gjør for å ha penger på konto, er å sende faktura til kundene dine. Derfor er det lurt å sende ut faktura så fort jobben er gjort. Da får du også raskere penger på konto.

accounting-celebration
Send kvitteringene til regnskapet i farta

Med Conta sin kvitteringsapp sender du kvitteringene dine rett til regnskapet mens du er på farta. Det er raskt og enkelt, og du slipper å miste kvitteringene dine.

mobil-kvittering
Spar penger på god oversikt

Tjener du over 50 000 kroner skal du føre regnskap i et regnskapsprogram og legge inn alt av inntekter og utgifter. Husk at du kan få skattefradrag på de fleste utgiftene dine hvis du bokfører dem.

regnskap-header

Velg det beste for bedriften din

Flere gode grunner til at
Conta passer for personlige trenere

automatic

Enklere bokføring med AI

Conta sin kunstige intelligens hjelper deg med forslag underveis i bokføringen. Dette er en smart funksjon som gjør regnskapsføringen enklere.

webinar

Delta på gratis webinarer

Aldri ført regnskap før? Eller vil du friske opp kunnskapen? Ingen problem! Conta arrangerer gratis webinarer ukentlig.

mva

Send direkte til Altinn

I Conta kan du rapportere og sende inn rett fra programmet. Send inn MVA-meldingen og Næringsoppgave 1 direkte til Altinn.

rapport

Rapporter og statistikker

Hvordan står det til med driften? Få full oversikt med rapporter og statistikk, inkludert næringsoppgave og MVA-melding.

clientcard

Ta vare på kunder

Du kan lagre kunder i regnskapsprogrammet slik at du enkelt får tak i informasjonen du trenger når du skal fakturere eller bokføre.

Ikon regnskap

Gjør alt selv, eller få hjelp

I Conta sitt regnskapsprogram kan du føre regnskapet selv, enten du gjør det alene eller får hjelp til deler av en av regnskapspartnerne våre.

Fornøyde kunder om Conta

Komplett faktura- og regnskapsprogram for personlig trenere

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!