eAccounting lønn legges ned: Dette bør du gjøre nå

Fra 01.01.2024 er det ikke lenger mulig å kjøre lønn i eAccounting (tidligere Visma eAccounting). Som et resultat av endringen, ønsker mange bedrifter å flytte til Conta. Her finner du alt du trenger å vite om overgangen til nytt økonomisystem.

Post-thumb

Fra 01.01.2024 er det ikke lenger mulig å kjøre lønn i eAccounting (tidligere Visma eAccounting). Som et resultat av endringen, ønsker mange bedrifter å flytte til Conta. Her finner du alt du trenger å vite om overgangen til nytt økonomisystem.

bytte til conta sitt regnskapsprogram

Visma eAccounting har i mange år vært et populært økonomisystem blant små bedrifter.

Fra 01.01.2024 er det ikke lenger mulig å kjøre lønn i systemet. Derfor opplever vi i Conta at mange ønsker hjelp med å flytte til oss.

I denne artikkelen gir vi deg informasjon om hva du bør gjøre når lønnssystemet ditt legger ned, hvordan du bytter lønns- og regnskapssystem, samt hvorfor Conta kan være et godt alternativ for din bedrift.

Kampanje! Akkurat nå tilbyr vi gratis flyttehjelp til alle som vil flytte regnskapet til Conta. Få gratis flyttehjelp.


Dette gjør du når lønnssystemet ditt legges ned

Hvis økonomisystemet ditt mister viktig funksjonalitet som lønn, bør du vurdere å også finne et nytt system for fakturering og regnskapsføring.

Med fakturering, regnskap og lønn på samme sted går regnskapsføringen raskere, uten at det koster noe ekstra. I tillegg blir jobben til den som fører regnskapet enklere, da den vil jobbe i ett system istedenfor flere.

Når du skal bytte økonomisystem, anbefaler at du tenker på følgende:

  • Hvilke funksjoner trenger jeg?
  • Hvilke systemer har gode hjelperessurser?
  • Hva koster de ulike løsningene?

SE OGSÅ: Regnskapsprogram best i test (2023)

Alternativ til Visma eAccoutning

Uavhengig om du bare vil bytte lønnssystem eller flytte hele økonomien din til en ny løsning finnes det flere gode alternativer.

Conta passer for deg som ønsker et brukervennlig økonomisystem som kan hjelpe deg å automatisere tidkrevende oppgaver. Systemet inneholder alle nødvendige funksjoner, inkludert regnskap, fakturering, lønn, timeregistrering og årsoppgjør. Det kan også enkelt integreres med banktjenester og Altinn for smidige betalinger og rapportering.

Lønnsmodulen i Conta forenkler hele lønnsprosessen. Fra innhenting av skattekort til lønnsutbetaling og distribusjon av lønnsslipper, veileder systemet deg gjennom trinnene på en oversiktlig måte.

Conta er også kåret til Norges rimeligste økonomisystem av Regnskap Norge (2023) og har over 60.000 fornøyde brukere. 

Conta lønns- og regnskapsprogram
NORGES RIMELIGSTE: Conta sitt økonomisystem.

Prøv Conta gratisNår er det smart å bytte lønnssystem og regnskapsprogram?

I utgangspunktet har du friheten til å bytte økonomisystem når som helst. Imidlertid, hvis bedriften din er registrert i merverdiavgiftsregisteret, anbefales det å utføre byttet etter at MVA-perioden er avsluttet.

Slik bytter du fra eAccounting til Conta


Flytte regnskapet fra eAccounting til Conta

Det første du må gjøre når du skal bytte regnskapsprogram er å sette en sluttdato for regnskapsføring i det gamle systemet. Når du er helt ajour i det gamle systemet kan du laste ned dataene dine og få dem flyttet til Conta.

På denne siden finner du hvilke filer du må laste ned fra eAccounting.

Etter at du har opprettet en konto, kan du laste opp filene i dette skjemaet, så vil en av våre kundebehandlere hjelpe deg å legge regnskapet inn i Conta helt gratis.

Få gratis flyttehjelpFlytte lønn fra eAccounting til Conta

Å bytte til lønnsprogrammet til Conta er ikke vanskelig. Kort forklart trenger du bare å opprette en konto og legge inn de ansatte med riktig basisinformasjon.

SE OGSÅ: Hvordan bytte til Conta sitt lønnssystem, steg for steg

Husk at Conta tilbyr gratis support. Det betyr at vi hjelper deg hvis det er noe du synes er vanskelig – helt kostnadsfritt!

Prøv Conta gratis

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!