Regnskapsprogram for enkeltmannsforetak

Send faktura, lag tilbud og før regnskap for bedriften din i ett og samme system. Gjør det enkelt med Norges beste regnskapsprogram for enkeltmannsforetak.

regnskap landbruk

Prøv et av Norges billigste regnskapsprogram for enkeltmannsforetak

Bruker du et annet økonomisystem i dag? Vi hjelper deg å flytte til Conta. Få gratis flyttehjelp.

Faktura og regnskap for selvstendig næringsdrivende

Enkelt fakturaprogram

For å tjene penger i enkeltmannsforetaket ditt, må du selvsagt sende fakturaer. Conta sitt fakturaprogram er enkelt: Fakturaen blir akkurat som du ser den på skjermen!

Send til kunden på e-post, eller elektronisk som eFaktura eller EHF for å sikre rask betaling.

Skriv rett inn i fakturaen med Conta sitt fakturaprogram
Lag proffe tilbud

Lag tilbud og send til kunder som kan godta direkte fra mobilen. Det opprettes automatisk til en ordre som du gjør om til en faktura med et klikk.

Conta sitt regnskapssystem for enkeltmannsforetak gjør det lekende lett å automatisere driften din. Her henger alle funksjonaliteter sammen!

salesprocess
Halve jobben er allerede gjort

Conta forenkler arbeidsoppgaver du tidligere gjorde manuelt. Fakturaer du sender blir automatisk bokført i regnskapet og regninger du mottar får automatisk forslag til hvordan de skal bokføres. Du kan også sette opp automatisk oppfølging og purring, utsendelse av fakturaer og registrering av innbetalinger.

Det er faktisk nesten litt magisk.

accounting-celebration
Bokfør og spar penger

Visste du at enkeltmannsforetak kan spare penger på å føre regnskap? Nesten alle kjøp du registrerer i regnskapet gir deg skattefradrag, slik at du kun betaler skatt av overskuddet til bedriften.

Med en gratis mobilapp kan du sende kvitteringer rett til regnskapet mens du er på farta, slik at du aldri mister en kvittering igjen. Penger spart!

mobil-kvittering

Flere grunner til å velge Conta sitt
regnskapsprogram for enkeltmannsforetak

automatic

Smarte forslag for enkelt regnskap

Med kunstig intelligens får du presise forslag til riktig regnskapskonto for alle kjøp i enkeltmannsforetaket ditt.

webinar

Gratis kurs og webinarer

Noen ganger trenger man litt ekstra hjelp. Meld deg på et gratis webinar om regnskapsføring for enkeltmannsforetak eller andre nyttige temaer.

mva

Send direkte til Altinn

Spar tid og energi ved å sende inn næringsoppgave for enkeltmannsforetak og MVA-melding direkte fra Conta. Alle tallene hentes automatisk!

rapport

Få påminnelse om viktige frister

Ikke glem frister for innlevering og betaling! Legg til fristene i kalenderen din og få varsel om viktige frister for enkeltmannsforetak.

bankservice

Betal regninger

Skru på mottak av EHF og betal regninger direkte fra regnskapsprogrammet med bankintegrasjonen – uten å logge inn i nettbanken.

hjelp

Gjør det selv, eller få hjelp

Det er ingen skam å ringe en regnskapsfører! Hvis du trenger hjelp til deler eller hele regnskapet, kan du få 3 gratis tilbud av en regnskapsfører.

Andre enkeltmannsforetak anbefaler Conta

Komplett regnskapsprogram for enkeltmannsforetak

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!