Regnskapsprogram for landbruk

Vi kan ikke styre nedbør eller solskinn, men vi kan i det minste hjelpe deg med regnskapsføring for landbruk! Med Conta sparer du både tid og penger på landbruksregnskap – enten du gjør det selv eller får hjelp av en regnskapsfører.

regnskap landbruk landbruksregnskap
Halve jobben er allerede gjort

Fakturaene bokfører seg selv, forfalte fakturaer følges opp automatisk. Og du bruker mindre tid på regnskapsføring for landbruk.

regnskap
Smartere regnskap med mobilapp

Ta frem mobilen og ta vare på kvitteringene dine: Conta sin app gjør det enkelt å ta bilde av kvitteringer og sende dem til regnskapet med en gang.

Har du mottatt en faktura? Utnytt kraften i bankintegrasjonen og legg betalingen til godkjenning fra mobilen.

mobil-kvittering

Regnskap for landbruk til best pris

Flere gode grunner til å
føre landbruksregnskap med Conta

automatic

Markedets beste kontoforslag

Smarte veivisere gjør at du kan bokføre de fleste bilagene selv. Programmet foreslår kontoer slik at det blir enklere å velge riktig.

transaction

Tilpass regnskapet til landbruk

Det går fint an å bruke Conta til landbruksregnskapet, systemet gjør det enkelt å opprette de regnskapskontoene du trenger.

rapport

Rapporter og statistikker

Hvordan står det til med driften? Få full oversikt med rapporter og statistikk, inkludert næringsoppgave og MVA-melding.

hjelp

Få hjelp av en ekspert

Conta har et stort nettverk av regnskapsførere som spesialiserer seg på en rekke yrker, også deg som er bonde. Få 3 gratis tilbud fra regnskapsførere.

income

Innlevering til Altinn

Conta setter opp Næringsoppgave 1 for deg, så du har en ting mindre å tenke på. Koble til Altinn direkte fra Conta, og send inn.

webinar

Webinarer tilpasset yrket ditt

Gratis webinarer, artikler og videokurs fra Conta gjør det enklere å komme i gang. Vi guider deg gjennom alt fra bokføring til MVA og skatt på en enkel måte.

Tilbakemeldinger fra kunder innen landbruk

Faktura- og regnskapsprogram for landbruk

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!