Tilbudsmal

Tilbudsmal

Hva er et tilbud?

Når bedrifter og enkeltpersoner søker etter tjenester, er et velutformet tilbud avgjørende. Det gir detaljert informasjon om hvordan din bedrift kan løse oppdraget og til hvilken pris. Med vårt verktøy kan du raskt skape tilbud som gir maksimal verdi for kundenes investering.

Hva er et tilbud?

Skriv tilbud til kunder raskt og effektivt med Conta

I Conta er det superenkelt å lage tilbud og sende dem til kunder. Når kundene dine godtar tilbudet ditt, vil Conta automatisk lage en ordre som kan gjøres om til et fakturaforslag.

En ordre blir til en faktura på et blunk med integreringen til fakturaprogrammet. Når fakturaen er laget og sendt, bokføres den automatisk i regnskapsprogrammet.

Vi tilbyr også en gratis tilbudsmal som kan hjelpe deg med å komme i gang med å lage profesjonelle tilbud på nulltid. Vår mal er enkel å bruke og kan tilpasses etter dine behov, slik at du kan imponere potensielle kunder og vinne flere avtaler.


Last ned vår tilbudsbrev mal

Lag tilbud i Conta

Tilbud i Conta

Med Conta sin tilbudsmal kan du lage tilbud med letthet og effektivitet. Enten du er på kontoret eller på farten, gir vår plattform deg verktøyene du trenger for å presentere tilbudene dine på en overbevisende måte.

Kvitteringsmal Word

For de som foretrekker å jobbe med Word, tilbyr vi også en tilbudsmal i Word-format. Last den ned og begynn å lage tilbud med det samme, uten behov for ekstra opplæring eller tekniske ferdigheter.

Last ned

Google Docs

Hvis du foretrekker Excel som arbeidsverktøy, har vi også en tilbudsmal tilgjengelig i Excel-format. Denne malen lar deg organisere tilbudsinformasjonen på en strukturert måte og lage tilbud med presisjon og nøyaktighet.

Last ned

Gode grunner til å bruke en tilbudsmal
  • Effektivitet og tidsbesparelse: Tilbudsmaler gjør at du kan raskt opprette profesjonelle tilbud uten å måtte starte fra bunnen hver gang. Dette sparer mye tid og arbeid.
  • Konsistent utseende og merkevareprofil: Ved å bruke en standardisert mal kan du sikre at alle tilbud har et konsistent og profesjonelt utseende som reflekterer bedriftens merkevareprofil.
  • Enkel oppdatering av innhold: Maler lar deg enkelt oppdatere informasjon som priser, vilkår og leveringsbetingelser uten å måtte endre hele dokumentet.

Gode grunner til å bruke en tilbudsmal


Med Conta blir prosessen enda enklere:

Gjør tilbudet til en faktura på få sekunder

Med Conta kan du raskt og enkelt konvertere dine godkjente tilbud til fakturaer, slik at du kan fakturere kundene dine uten unødvendig forsinkelse.

Samle fakturering og regnskap på ett sted

Med vår integrerte plattform kan du administrere både fakturering og regnskap fra samme brukervennlige grensesnitt, noe som gir deg en helhetlig og effektiv løsning for din bedrifts økonomistyring.

Få hjelp fra vårt kundesenter helt gratis

Vårt dedikerte kundesenter er tilgjengelig for å støtte deg gjennom hele prosessen. Enten du har spørsmål om bruk av programvaren eller trenger assistanse med tekniske problemer, er vårt erfarne team her for å hjelpe deg uten ekstra kostnad.


Ofte stilte spørsmål

Hva er fordelen med å bruke Conta for å lage tilbud?

Conta tilbyr en enkel og effektiv plattform for å lage tilbud til kunder. Vår løsning sparer deg tid og penger ved å gi deg verktøyene du trenger for å raskt opprette profesjonelle tilbud.

Hva er fordelene med å bruke en tilbudsmal?

Tilbudsmaler gir deg muligheten til å raskt opprette profesjonelle tilbud uten å måtte starte fra bunnen hver gang. Dette sparer mye tid og arbeid samtidig som det sikrer at alle tilbud har et konsistent og profesjonelt utseende.

Kan jeg tilpasse Contas tilbudsmal etter mine behov?

Ja, vår tilbudsmal er enkel å tilpasse etter dine behov. Du kan enkelt oppdatere informasjon som priser, vilkår og leveringsbetingelser for å gjøre tilbudet mer personlig og relevant for hver kunde.

Hvordan kan jeg komme i gang med å lage tilbud i Conta?

Det er enkelt å komme i gang med å lage tilbud i Conta. Besøk vår nettside og registrer deg for en konto. Deretter kan du begynne å opprette tilbud og sende dem til dine kunder med få klikk.

Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!