Timeføring gjort på Conta-måten

Nå kan du oppleve enklere og kjappere føring av timer, personallister og fravær. Få ferdig utfylte kladder av timefakturaer direkte inn i Conta basert på timene du registrerer i Timerabbit. Tid ført er tid spart!

Illustrasjon faktura
Fakturer timer på 1-2-3

Timer du registrerer i Timerabbit, blir synkronisert med Conta og fylt ut i en fakturakladd, som du bare trenger bare se over før du sender den til kunden.

Prøv timeføring
Prosjekter

Med prosjekter er det ekstra viktig å følge med på timeføringen. Vet du hvor mye tid bedriften har brukt på prosjektet? Nå vet du!

Prøv prosjekt
Personallister

Flere bransjer har krav om personallister. Det har aldri vært enklere, enten det gjøres på felles nettbrett på arbeidsplassen eller fra de ansattes mobil.

Prøv personalliste
SMS direkte fra systemet

Viktige beskjeder til de ansatte og andre relevante personer kan du enkelt segmentere og sende til kun de du vil informere.

Prøv SMS
Fungerer fra mobil, laptop og nettbrett

Conta fortsetter å gjøre det enklere å drive bedrift. Nettbasert timeføring betyr at enten du vil la de ansatte stemple inn fra mobil, nettbrett som henger på arbeidsplassen, eller via PC-ene sine, er det enkelt å sette opp. Ansatte kan stemple inn fra hvor de vil på mobilen, eller du kan definere et område ved hjelp av geolokalisering.

partner
Betal kun for antall brukere

Ingen skjulte kostnader. Du betaler kun for antall lisenser, eller antall brukere om du vil - og du kan sjekke hva det vil koste deg og bedriften med kalkulatoren her. Det er nok billigere enn du tror, spesielt med tanke på tiden du vil spare - hvis du tillater oss ordspillet.

support
Gratis kundeservice og hjelp til oppsett

Vi hjelper deg i gang, og sørger for at du får en god start med timeføringsverktøyet Timerabbit. Om du skulle trenge hjelp er det bare å ta kontakt!

partner

Enklere timeregistrering, riktig lønn, økt fakturering og færre avvik.

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev