Kjerneverdier i Conta

Å drive eget firma betyr mange plikter og administrative oppgaver, og for mange er det langt mer enn en fulltidsjobb. Conta sine tjenester skal gjøre disse oppgavene til plankekjøring. Dette er verdiene vi jobber etter.

Jan Tore Holen - CEO

Å være glad

Regnskapsføring og fakturering er kanskje ikke noe folk forbinder med lykke, men vi velger å se lyst på ting. Tjenestene våre er designet for å være lette å sette seg inn i, enda lettere å bruke, og for at det skal føles som en lek å holde seg oppdatert med viktige oppgaver.

Å være hjelpsom

Så klart hadde det vært flott om ting var så enkelt å bruke at ingen noensinne behøvde hjelp, men det å drive firma bringer alltid med seg nye utfordringer. Da er det greit å ha noen å lene seg på som kan forklare ting på et språk som ikke er byråkratisk.

Å være personlig

Er det ikke greit å kunne snakke med noen som vet hvor skoen trykker? Vi elsker å høre om dine erfaringer og opplevelser, og vi ønsker å ha direkte kontakt med deg som bruker tjenestene våre slik at vi kan forbedre oss. Vi liker også å ha et litt uformelt og personlig preg på tjenestene våre. Conta skal ha glimt i øyet.

Å være eksperten du trenger

Conta skal være eksperten du kan stole på. Vi skal tilby den beste, mest utfyllende og mest presise hjelpen på nettet. Ingen spørsmål er for små, ingen detaljer er ubetydelige. Vi skal være ekspertene vi selv ville gått til om vi trengte hjelp.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter