Nå kan du sende eFaktura i Conta

Privatkundene dine får dermed fakturaen rett inn i nettbanken og Vipps. 

Post-thumb

Privatkundene dine får dermed fakturaen rett inn i nettbanken og Vipps. 

Conta-brukere har lenge kunnet sende elektroniske fakturaer til bedrifter med EHF, men nå kan du også sende elektroniske fakturaer til privatkundene ved hjelp av eFaktura. Det er 100 prosent papirløst, praktisk og miljøvennlig.

En stor fordel er at de aller fleste kjenner til eFaktura og bruker det jevnlig. Men det er enda flere grunner til å bruke eFaktura, både for deg som sender og kunden som mottar.

LES OGSÅ: Egen bedrift? Derfor bør du sende eFaktura i Conta

Conta tilbyr en komplett pakke som gjør det enkelt å holde styr på alt som skjer i bedriften din. Send faktura til kundene dine, før regnskapet selv eller få hjelp av en regnskapsfører, send tilbud rett til kundens mobil og få full kontroll med smarte rapporter.

Prøv Conta sitt faktura- og regnskapsprogram gratis i 30 dager

Kommer trygt frem til mottakeren

I motsetning til å sende faktura med e-post, er det ikke noen risiko for at fakturaen ikke kommer frem eller havner i spamfilteret i innboksen når den blir sendt som eFaktura. 

Fakturaen kommer alltid trygt frem til nettbanken til kunden din, og alt de trenger å gjøre er å godkjenne – all betalingsinformasjon er ferdig utfylt. Dette øker sjansen for at du får betalt innen fristen.

Bokføres automatisk

Alle fakturaer du lager og sender fra Conta blir automatisk bokført i regnskapet ditt, også eFakturaer.

Hvis du i tillegg bruker KID på fakturaen, er den ute av syne, ute av sinn – betalingen registreres automatisk i Conta med en gang kunden gjør opp for seg.

Slik sparer du både tid og jobb på regnskapet!

Slik fungerer KID i Conta

Funker med Vipps

Kunder som har koblet Vipps til nettbanken sin får varsel på mobilen når det kommer nye eFakturaer, noe som gjør det enda mer praktisk for kunden din.

Da kan de kjapt og enkelt betale fakturaen rett fra Vipps, uten å måtte logge inn i nettbanken sin. 

Slik sender du eFaktura i Conta.

Prøv Conta

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!