Regnskapsprogram for alle bedrifter

Med Conta sitt smarte faktura- og regnskapsprogram kan du føre regnskapet selv, eller få hjelp av regnskapsbyråene vi samarbeider med. Vår kunstige intelligens hjelper deg på veien.

Skjermbilde av Conta regnskapsprogram

Velg det beste for bedriften din

1 milliard

fakturert i Conta hver uke

110 000+

kunder

140+

regnskapspartnere

Smartere regnskap med mobilapp

Ta frem mobilen og ta vare på kvitteringene dine: Conta sin app gjør det enkelt å ta bilde av kvitteringer og sende dem til regnskapet med en gang.

Har du mottatt en faktura? Utnytt kraften i bankintegrasjonen og legg betalingen til godkjenning fra mobilen.

Conta mobilapp
Halve jobben er allerede gjort

Fakturaene bokfører seg selv og forfalte fakturaer følges opp automatisk. Kunstig intelligens tolker kvitteringene du tar bilde av og gir deg kontoforslag når du fører regnskap. Det er livet det!

smart regnskapsprogram
Gjør alt selv, eller få hjelp

Conta sitt regnskapsprogram gir deg alt du trenger for å føre regnskap for en liten bedrift, enten du gjør det alene eller får hjelp av en av regnskapspartnerne våre.

regnskapspartner

Flere gode grunner til å velge
Conta når du skal føre regnskap

Ikon veiviser

Veivisere hjelper deg

Smarte veivisere gjør at du kan føre regnskap selv. Den kunstige intelligensen kommer med forslag som gjør det enda lettere.

Ikon EHF-faktura

EHF-fakturaer rett inn i regnskapet

Med Conta sitt regnskapsprogram kan du både sende og motta EHF. Når du mottar en EHF havner den rett inn i regnskapsprogrammet, klar til å bokføres.

Ikon regnskap rapporter

Rapporter og statistikker

Hvordan står det til i bedriften? Få full oversikt over bedriften din med alle rapportene og statistikken du trenger til regnskapet ditt.

Ikon kunderegister

Ta vare på kunder og varer

Du sparer tid ved å lagre kunder og varer slik at de ligger klar neste gang du skal lage faktura eller føre kjøp og salg i regnskapet.

Ikon mva

Send direkte til Altinn

Conta gir deg alle tallene til MVA-meldingen og Næringsoppgave 1 (og flere er på vei), så du har en ting mindre å tenke på. Koble til Altinn direkte fra Conta, og send inn.

Ikon webinar

Gratis kurs og webinarer

Bli en racer på regnskapsføring med gratis webinar, artikler og videokurs fra Conta. Vi guider deg gjennom alt fra bokføring til MVA og skatt på en enkel og forståelig måte. Se webinarer.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev