Regnskapsprogram for alle bedrifter

Med Conta sitt smarte faktura- og regnskapsprogram kan du føre regnskapet selv, eller få hjelp av regnskapsbyråene vi samarbeider med. Vår kunstige intelligens hjelper deg på veien.

Skjermbilde av Conta regnskapsprogram
<a href="https://conta.no/oppdateringer/prisvinner/">Prisvinner for små og mellomstore bedrifter</a>

Regnskap Norge 2023

Utforsk Conta

Regnskapsprogram på mobil
Det er bildet av kassalappen som teller

Noen mener det er sluttsummen på kassalappen som teller. Andre hevder det er innholdet som betyr mest. Men det er naturligvis bildet av kassalappen som er viktigst! I alle fall om utlegget skal inngå i et regnskap.

Last rett opp i appen mens du husker det, så går du heller ikke glipp av det som måtte være av mva og skattefradrag.

1 milliard

fakturert i Conta hver uke

60 000+

kunder

120+

regnskapspartnere

Vi gjør det enkelt å føre regnskap

I Conta er det enkelt å føre regnskap. Vi bruker et språk du forstår og veileder deg gjennom hele prosessen. Mye av jobben blir faktisk gjort for deg.

Smartere regnskap med mobilapp

Ta frem mobilen og ta vare på kvitteringene dine: Conta sin app gjør det enkelt å ta bilde av kvitteringer og sende dem til regnskapet med en gang.

Har du mottatt en faktura? Utnytt kraften i bankintegrasjonen og legg betalingen til godkjenning fra mobilen.

Regnskapsprogram på mobil
Halve jobben er allerede gjort

Fakturaene bokfører seg selv og forfalte fakturaer følges opp automatisk. Kunstig intelligens tolker kvitteringene du tar bilde av og gir deg kontoforslag når du fører regnskap. Det er livet det!

smart regnskapsprogram
Gjør alt selv, eller få hjelp

Conta sitt regnskapsprogram gir deg alt du trenger for å føre regnskap for en liten bedrift, enten du gjør det alene eller får hjelp av en av regnskapspartnerne våre.

regnskapspartner

Derfor bør du velge Conta sitt
regnskapsprogram

Veivisere hjelper deg

Veivisere hjelper deg

Smarte veivisere gjør at du kan føre regnskap selv. Den kunstige intelligensen kommer med forslag som gjør det enda lettere.

EHF-fakturaer rett inn i regnskapet

EHF-fakturaer rett inn i regnskapet

Med Conta sitt regnskapsprogram kan du både sende og motta EHF. Når du mottar en EHF havner den rett inn i regnskapsprogrammet, klar til å bokføres.

Rapporter og statistikker

Rapporter og statistikker

Hvordan står det til i bedriften? Få full oversikt over bedriften din med alle rapportene og statistikken du trenger til regnskapet ditt.

Ta vare på kunder og varer

Ta vare på kunder og varer

Du sparer tid ved å lagre kunder og varer slik at de ligger klar neste gang du skal lage faktura eller føre kjøp og salg i regnskapet.

Send direkte til Altinn

Send direkte til Altinn

Conta gir deg alle tallene til MVA-meldingen og Næringsoppgave 1 (og flere er på vei), så du har en ting mindre å tenke på. Koble til Altinn direkte fra Conta, og send inn.

Gratis kurs og webinarer

Gratis kurs og webinarer

Bli en racer på regnskapsføring med gratis webinar, artikler og videokurs fra Conta. Vi guider deg gjennom alt fra bokføring til MVA og skatt på en enkel og forståelig måte. Se webinarer.

Ofte stilte spørsmål

Hvem passer Conta for?

Conta passer for enkeltpersonforetak og AS på mellom 0 og 10 ansatte. Majoriteten av våre brukere gjør regnskapet selv, men du kan også få hjelp av en regnskapsfører om ønskelig. Prøv Conta gratis i 30 dager.

Er det enkelt å flytte regnskapet til Conta?

Det er enkelt å flytte fra et annet regnskapssystem til Conta. Alt du trenger å gjøre er å bli ferdig med regnskapsperioden i ditt gamle økonomisystem og følge en interaktiv veileder som tar deg gjennom prosessen. Les mer om hvordan du bytter regnskapsprogram.

Hva er bra med Conta sitt regnskapsprogram?

Det er mange fordeler med Conta sitt regnskapsprogram. Conta gir deg presise anbefalinger for hvordan kvitteringer og andre bilag skal registreres i regnskapet, samtidig som du får et system med smart automatikk – til en fast lav pris. Kom i gang med Conta nå.

Kan bruke systemet til å sende inn mva-meldingen?

Naturligvis! Conta fyller ut MVA-meldingen ut for deg, slik at det eneste du trenger å gjøre er å signere med BankID. Les mer om MVA-melding i Altinn.

Kan jeg dele tilgang til regnskapet mitt med regnskapsfører eller revisor?

Du kan enkelt gi tilgang til regnskapsfører eller revisor. I motsetning til andre aktører, tar vi oss ikke ekstra betalt per bruker du gir tilgang til.

Tilbyr Conta gratis support?

I Conta er support helt gratis. Vi har også et bibliotek av hjelpeartikler og arrangerer webinarer som du kan melde deg på – helt kostnadsfritt.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!