Et regnskapsprogram som alle kan bruke

Med Conta sitt faktura- og regnskapsprogram kan du føre regnskapet selv, eller få hjelp av regnskapsbyråene vi samarbeider med. Egen kvitteringsapp til mobilen er bare én av tingene som gjør det gøy å føre regnskap med Conta.

Skjermbilde av Conta Regnskap

Velg det beste for bedriften din

1 milliard

fakturert i Conta hver uke

110 000+

kunder

150+

regnskapspartnere

Smart app for kvitteringer

Ta frem mobilen og ta vare på kvitteringene dine: Conta sin app gjør det enkelt å ta bilde av kvitteringer og sende dem til regnskapet med en gang.

partner
Halve jobben er allerede gjort

Fakturaene bokfører seg selv, forfalte fakturaer følges opp automatisk og kunstig intelligens tolker kvitteringene du tar bilde av. Det er livet det!

support
Gjør alt selv, eller få hjelp

Conta sitt regnskapsprogram gir deg alt du trenger for å føre regnskap for en liten bedrift, enten du gjør det alene eller får hjelp av en av våre regnskapspartnere.

partner

Flere gode grunner til å velge
Conta når du skal føre regnskap

Ikon regnskap

Veivisere hjelper deg

Smarte veivisere gjør at du kan bokføre de fleste bilagene selv. Den kunstige intelligensen kommer med forslag som gjør det enda lettere.

Ikon veivisere

EHF-fakturaer rett inn i regnskapet

Conta støtter både mottak og sending av EHF. Når du mottar en EHF havner den rett inn i regnskapet, klar til å bokføres.

Ikon app

Rapporter og statistikker

Hvordan står det til i bedriften? Få full oversikt over bedriften din med alle rapportene og statistikken du trenger til regnskapet ditt.

Ikon regnskap rapporter

Ta vare på kunder og varer

Du sparer tid ved å lagre kunder og varer slik at de ligger klar neste gang du skal lage faktura eller føre kjøp og salg i regnskapet.

Ikon automatisk bokføring

Send direkte til Altinn

Conta gir deg alle tallene til MVA-meldingen og Næringsoppgave 1 (og flere er på vei), så du har en ting mindre å tenke på. Koble til Altinn direkte fra Conta, og send inn.

webinar

Gratis kurs og webinarer

Bli en racer på regnskapsføring med gratis webinar, artikler og videokurs fra Conta. Vi guider deg gjennom alt fra bokføring til MVA og skatt på en enkel og forståelig måte.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter