Et regnskapsprogram som alle kan bruke

Med Conta sitt regnskapsprogram kan du føre regnskapet selv, eller invitere regnskapsføreren din. Automatisk bokføring av fakturaer, EHF-støtte, og en gratis kvitteringsapp til mobilen er bare noen av tingene som gjør det gøy å føre regnskap med Conta.

Skjermbilde av Conta Regnskap

Gode grunner til å velge Conta
når du skal føre regnskap

Ikon regnskap

Regnskapsføring for alle

Conta sitt regnskapsprogram gir deg alt du trenger for å føre regnskap for en liten bedrift, enten du gjør det alene eller gjør det sammen med en regnskapsfører.

Ikon veivisere

Veivisere hjelper deg

Smarte veivisere gjør at du kan bokføre de fleste bilagene. Bare fyll ut detaljene fra bilaget og velg riktig konto i regnskapet, så er du ferdig.

Ikon app

Smart app for kvitteringer

Knips! Conta sin mobilapp gjør det enkelt å ta bilde av kvitteringer og sende dem til regnskapet med en gang, slik at du ikke mister dem. De venter på deg når du logger inn.

Ikon regnskap rapporter

Alle rapportene du trenger

Går firmaet bra? Få full oversikt over virksomheten din med alle de lovpålagte rapportene og statistikken du trenger til regnskapet ditt.

Ikon automatisk bokføring

Halve jobben er allerede gjort

Opplev automatisk bokføring av fakturaer, og smart gjenkjenning av kvitteringer som gjør at felter fylles ut av seg selv. Det føles nesten litt magisk?

Ikon KID

KID-innbetalinger

Når du sender fakturaer med KID blir innbetalingene bokført fortløpende. KID på fakturaen kan du enkelt aktivere når du er Conta Pluss-kunde.

Ikon MVA

Fiks ferdig MVA-melding

Conta gir deg alle tallene til MVA-meldingen, så du har en ting mindre å tenke på. Bare fyll ut de samme tallene i MVA-meldingen og du er ferdig.

Ikon EHF

EHF-fakturaer rett inn i regnskapet

Conta støtter både mottak og sending av EHF, som betyr at du kan si farvel til papirfakturaer. Når du mottar en EHF havner den rett inn i regnskapet, klar til å bokføres.

Ikon inviter

Inviter regnskapsføreren

Du kan selvfølgelig føre regnskapet selv, men det er lett å gi tilgang til medarbeidere og regnskapsførere med bare noen få klikk.

Prøv Conta gratis nå, uten forpliktelser

Illustrasjon kundeservice

Bli en enda bedre bedriftseier

Vil du vite mer? Conta gir deg kunnskapen du trenger for å lykkes, med en stor mengde artikler som gir deg tips om alt fra fakturering til regnskap, likviditet og MVA.