Conta Regnskap

Et regnskapsprogram som alle kan bruke

Å føre regnskap for småbedrifter og enkeltpersonforetak har aldri vært enklere. Med Conta sitt regnskapsprogram kan du føre regnskapet selv, eller invitere regnskapsføreren din.

Skjermbilde av Conta Regnskap

Gode grunner til å velge Conta
når du skal føre regnskap

Ikon regnskap

Regnskapsføring for alle

Conta sitt regnskapsprogram gir deg alt du trenger for å føre regnskap for en liten bedrift, enten du gjør det alene eller gjør det sammen med en regnskapsfører.

Ikon veivisere

Veivisere hjelper deg

Smarte veivisere gjør at du kan bokføre de fleste bilagene. Bare fyll ut detaljene fra bilaget og velg riktig konto i regnskapet, så er du ferdig.

Ikon regnskap rapporter

Alle rapportene du trenger

Går firmaet bra? Få full oversikt over virksomheten din med alle de lovpålagte rapportene og statistikken du trenger til regnskapet ditt.

Ikon automatisk bokføring

Automatisk bokføring av fakturaer

Dobbelt arbeid er sløsing med tid. Alle fakturaene du lager blir automatisk registrert i regnskapet for deg, så du kan fokusere på andre ting.

Ikon regnskap MVA-melding

KID-innbetalinger

Når du sender fakturaer med KID blir innbetalingene bokført fortløpende. KID på fakturaen kan du enkelt aktivere når du er Conta Pluss-kunde.

Ikon regnskap trygg lagring

Fiks ferdig MVA-melding

Conta gir deg alle tallene til MVA-meldingen, så du har en ting mindre å tenke på. Bare fyll ut de samme tallene i MVA-meldingen og du er ferdig.

Ikon regnskap trygg lagring

Trygg lagring

Å ha alt på ett på et sted gjør det lettere å få oversikt. Last opp kvitteringene dine, eller send til programmet med e-post. Alt lagres trygt hos Conta i 10 år.

Ikon regnskap trygg lagring

Inviter regnskapsføreren

Du kan selvfølgelig føre regnskapet selv, men det er lett å gi tilgang til medarbeidere og regnskapsførere med bare noen få klikk.

Ikon veivisere

Regnskapsføring, forklart

Hjelpen er ikke langt unna. Et enkelt språk, døgnåpen kundeservice på e-post og gode hjelpeartikler gjør at selv ferskinger kan komme raskt i gang.

Prøv Conta gratis nå, uten forpliktelser

Illustrasjon kundeservice

Bli en enda bedre bedriftseier

Vil du vite mer? Conta gir deg kunnskapen du trenger for å lykkes, med en stor mengde artikler som gir deg tips om alt fra fakturering til regnskap, inkasso, kredittsjekk og MVA.