Trenger du et nytt lønnssystem når Huldt og Lillevik legges ned?

Tritt er et lønnsprogram i skyen som passer for små og mellomstore bedrifter. Det er smart og intuitivt å bruke.  

Post-thumb
- 2 min lesing

Tritt er et lønnsprogram i skyen som passer for små og mellomstore bedrifter. Det er smart og intuitivt å bruke.  

Lønnsprogrammet Huldt og Lillevik, som lenge har vært Norges mest brukte lønnssystem for små og mellomstore bedrifter, legges ned 31.12.2022. Det betyr at mange bedrifter må lete etter et nytt lønnssystem. 

Selv om det er ett år til Huldt og Lillevik legger ned, vil det være lurt å være ute i god tid for å finne et nytt lønnsprogram å kjøre lønn fra. 

Conta sitt lønnsprogram Tritt har alt du trenger for å kjøre lønn, sende a-melding og lage lønnsslipper. Prøv Tritt gratis ut året!

Det finnes flere programvarer ute på markedet, og det kan derfor være lurt å tenke på hva slags behov bedriften din har. 

Skal daglig leder eller en annen ansatt i bedriften kjøre lønn eller skal et eksternt regnskapsbyrå ta jobben? Vil du ha et system som er i skyen? Eller kanskje pris spiller en rolle i avgjørelsen? Dette er ting som bør tenkes på når du skal bytte lønnsprogram. 

Bytt til lønnssystemet Tritt

Tritt passer for bedrifter som gjør regnskapet og lønnskjøring selv innad i bedriften, og kan også enkelt brukes av regnskapsfører. Lønnssystemet er skybasert, som vil si at det kan enkelt brukes fra mobil, nettbrett og PC. 

Programvaren til Tritt er utviklet av Conta med tanke på at det skal kunne brukes av både de med mye erfaring og de med lite erfaring fra lønnskjøring. Eldre lønnssystem har ofte en rekke funksjoner som ikke er nødvendig for de fleste bedrifter. Tritt sin løsning har med alt du trenger for å kjøre lønn, og det er lett å navigere seg gjennom prosessen. 

I Tritt kan du hente skattekort fra Altinn, sende a-meldingen direkte til Altinn, kjøre lønn og få ut lønnsslipp. 

Er du nysgjerrig på hvordan Tritt fungerer? Prøv Tritt gratis ut året!

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter