Conta har blitt hovedaksjonær i Timerabbit

Registrer timene dine raskt og enkelt i timeregisteringstjenesten, Timerabbit. 

Post-thumb

Registrer timene dine raskt og enkelt i timeregisteringstjenesten, Timerabbit. 

Som en del av visjonen om å levere en komplett pakke tjenester til norske bedrifter, har Conta kjøpt seg inn i Timerabbit. Tjenesten vil ha en nær integrasjon med Conta, slik at du kan føre timer og fravær fra samme system som du fører regnskap. 

Vil du føre timer med Timerabbit? Test de første 30 dagene gratis

Enkel timeregistrering

Timerabbit lar deg registrere timer, fravær, ferie og prosjekter. Tjenesten er rask og enkel, og sørger for at du kan føre timer i skyen uansett hvor du befinner deg. Helt perfekt for deg som fakturerer basert på timer eller som vil ha en oversikt over hvilke prosjekter det blir brukt tid på innad i bedriften din. 

Les mer om timeregistrering

Trenger du et program å sende faktura fra? Conta er Norges mest populære fakturaprogram og du kan også føre regnskapet ditt helt på egenhånd. Prøv Conta gratis!

Timerabbit er lett tilgjengelig på mobil, og desktop. Ønsker du kan du også sette på SMS-varsel, så glemmer du ikke å registrere timene dine.

Last ned fra App Store eller Google Play.

Nye løsninger for Conta-kunder

Timerabbit er en del av en rekke nye tjenester som vil bli lansert for Contabrukere i tiden fremover. Målet er å dekke de behovene norske bedrifter har, med løsninger som er innovative og samtidig enkle å bruke. 

— Vi er veldig fornøyd med å bli hovedeiere i Timerabbit, og er sikker på at mange av kundene våre vil ha god nytte av programvaren, sier daglig leder i Conta, Jan-Tore Holen. 

Timerabbit er en selvstendig tjeneste, men har nå fått en integrasjon med Conta. Les mer om det her.

Prøv Timerabbit gratis

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!