Nå er det mye enklere å fakturere timer

Timerabbit og Conta automatiserer fakturering av timer for deg!

Post-thumb

Timerabbit og Conta automatiserer fakturering av timer for deg!

Vi i Conta jobber alltid iherdig med å forenkle og automatisere mest mulig for alle som driver egen bedrift, og en ting som vi vet tar mye tid er timeføring. Det var også litt av bakgrunnen til at Conta fikk Timerabbit med på laget i fjor høst.

Timerabbit gjør det nemlig superoversiktlig å føre timer, enten det er snakk om ansattes timer, fakturerbare timer, eller fravær. Og nå kan du endelig få ferdig utfylte kladder av timefakturaer direkte inn i Conta basert på timene du registrerer i Timerabbit!

Prøv Timerabbit gratis

Slik fungerer det

Koblingen mellom Conta og Timerabbit gjør at timer du registrerer i Timerabbit, blir synkronisert med Conta og fylt ut i en fakturakladd, som du bare trenger bare se over før du sender den til kunden.

skjermbilde fra Conta

Fra Conta skrur du først på timeregistreringsfunksjonen under «Innstillinger» og så «Virksomhet“, som gjør at du blir tatt med til et registreringsskjema hos Timerabbit. Når du har registrert deg hos Timerabbit er koblingen snart klar – du må bare huske å trykke på «Start synkronisering» fra forsiden i Timerabbit for at alt skal være likt på begge ender.

I selve Timerabbit kan du nå bare begynne å registrere fakturerbare timer (husk å huke av boksen der det står at det skal være fakturerbare timer), og så kan du opprette en fakturakladd i Conta under «Timer»-menyen i Timerabbit. Praktisk, ikke sant?

Timerabbit er gratis å prøve i 30 dager. Koblingen til Conta er en separat tjeneste som du aktiverer fra innloggingen din i Conta.

Timeføring i Timerabbit er veldig enkelt, men hvis du trenger hjelp kan du sjekke ut hjelpesidene deres! I tillegg har vi en guide på våre egne sider som forklarer hvordan du setter opp kobling til Conta.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!