Smartere regnskapsprogram med AI

Smartere regnskapsprogram med AI

Forenkle regnskapet ditt med AI

Møt Kaia, vår kunstige intelligens i Conta. Kaia sørger for at bilagene du sender til regnskapet er av topp kvalitet, og hun foreslår hvilke regnskapskontoer du bør bruke. Med en rekke andre smarte funksjoner gjør Kaia regnskapsføringen rask og smidig.

Forenkle regnskapet ditt med AI
Tidsbesparende automatisering

Conta leser automatisk innholdet i fakturaene du mottar og gir deg konteringsforslag. Vår treffsikkerhet på 87.5 prosent på første forslag setter standarden i bransjen – sammenlignet med 50 prosent for nest beste alternativ. Når kundene betaler fakturaene du sender dem, blir betalingen automatisk registrert i Conta.

Kom i gang →

Tidsbesparende automatisering
Integrasjoner som gjør hverdagen enklere

Conta hjelper deg å fylle ut mva-meldingen og med ett tastetrykk sendes den til Altinn. Ikke nok med det – koble Conta til nettbanken din og betal regninger og lønn direkte fra Conta.

Se våre integrasjoner →

Integrasjoner som gjør hverdagen enklere
Fakturering 2.0

Effektiviser faktureringsprosessen med vår smarte fakturering 2.0. Utfør massefakturering raskt og enkelt, og opprett automatiske repeterende fakturaer for gjentagende tjenester. Med vår automatiske purring og inkasso får du raskere betalt.

Kom i gang →

Fakturering 2.0

SkatteFunn og anbud-vennlig

Sømløs hjelp

De fleste AI-funksjonene er usynlig for deg som bruker Conta fordi det er så sømløst. Hadde vi ikke hatt funksjonene, ville det krevd mer av deg som bokfører.

Mobilapp

Få hjelp av vårt AI direkte fra mobilen. Ta bilde av kvitteringer og send dem rett til riktig regnskapskonto. Betal og bokfør regninger i ett og samme sveip.

Ingen transaksjonskostnader

Vårt AI er gratis. Du betaler ingenting ekstra per bilag som blir bokført og betalt.

Fem stjerner - Conta regnskapsprogram

Jeg har ved flere anledninger opplevd at automatisk purring og inkasso har klart å «redde» betalinger som jeg var forberedt på å tapsføre. Anbefales!

Robert Østreng, Skogskraft AS

Opplev fremtidens standard for regnskapsføring!

Bli med tusenvis av fornøyde bedrifter som allerede har tatt steget inn i fremtidens regnskap med Conta’s AI-drevne regnskapsprogram. Opplev den nye standarden for regnskapsføring i dag!

  • Gratis kundesupport.
  • Bibliotek med oppdaterte hjelpevideoer.
  • 4,5 av 5 mulige stjerner fra kundene.
Opplev fremtidens standard for regnskapsføring!

Hva venter du på?

Priser fra 159 kr/mnd

Gratis prøveperiode på 30 dager.

Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!