Regnskapsprogram for lag og foreninger

Med Conta kan du enkelt sende faktura og føre regnskap for frivillige organisasjoner og foreninger. Prøv faktura- og regnskapsprogrammet gratis.

Illustration-regnskap
Fakturaprogram for foreninger

Prøv enkel medlemsfakturering med Conta: Sett fakturaer på repetisjon for medlemmer som skal motta samme faktura i flere perioder, eller send faktura til en hel gruppe av gangen.

Skriv rett inn i fakturaen med Conta sitt fakturaprogram
Sikker betaling med eFaktura

Visste du at betalingsandelen er mye høyere for personer som mottar elektronisk faktura? Send eFaktura med Conta slik at medlemmene får faktura i nettbanken sin. Da er veien til betaling mye kortere.

Send EHF og eFaktura
Enkelt regnskap for frivillige organisasjoner

Mange fakturaer å holde styr på? Null stress! Alle fakturaer registreres automatisk i regnskapet. Du kan lene deg tilbake og fokusere på foreningen din i stedet.

Regnskap og fakturaprogram

Conta har et av markedets billigste
regnskapsprogram for lag og foreninger

Bruker du et annet økonomisystem i dag? Vi hjelper deg å flytte til Conta. Få gratis flyttehjelp.

Flere gode grunner til å
føre regnskap for lag og forening med Conta

listview

Mal regnskap forening

Med gode veiledere og automatisk bokføring har du det meste som trengs for å kunne føre et enkelt regnskap for en forening.

kid

Bokføring på autopilot

Automatikk sparer deg for både tid og arbeid! Skru på KID på fakturaene, så bokføres alle innbetalinger fra medlemmer automatisk.

transaction-entries

Enkel purring og inkasso

Mangler du en innbetaling? Fakturaer kan følges opp og purres automatisk fra Conta, eller sendes til inkasso hos Kravia.

automatic

Få hjelp av AI

Den kunstige intelligensen hjelper deg å velge riktig konto når du bokfører kjøp. Opplev markedets mest treffsikre kontohjelp!

checkmobile

Smart mobilapp

Med den smarte mobilappen kan alle i ledelsen av foreningen eller organisasjonen sende inn kvitteringer på kjøp eller utlegg til regnskapet.

webinar

Gratis kurs og webinarer

Det er enkelt å komme i gang! Vi har jevnlig kurs og webinarer som nye kasserere og styremedlemmer kan delta på – helt gratis.

Faktura- og regnskapsprogram for lag og foreninger

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!