Prøv Regnskap fra Conta gratis i 30 dager

Conta Faktura

Et enkelt og gratis fakturaprogram

Conta gjør oppfølging av fakturaer for små bedrifter til en lek, og du kan lage så mange fakturaer du trenger, helt gratis.

Faktura fra Conta

Gode grunner til å sende
faktura med Conta

Ikon fakturering

Skriv rett inn i fakturaen

Ingen kompliserte felter å fylle ut: Tall og varelinjer skrives rett inn i fakturaen på skjermen, slik at du kan se hvordan den vil se ut for kunden.

Ikon varer og kunder

Ingen skjulte avgifter

Opprett så mange kunder, varer, brukere, virksomheter og fakturaer du trenger, gratis. Tilleggstjenester som koster penger er tydelig merket.

Ikon varer og kunder

Enkelt å bytte programvare

Si farvel til det gamle fakturaprogrammet ditt. Importer kundeinformasjon og last opp fakturaer fra andre programmer, så har du alt på ett sted.

faktura-statistikk

Statistikk og rapporter

Conta gir deg god statistikk med nøkkeltall, varerapport og innbetalinger - i tillegg til tallene du trenger til MVA-meldingen. Lett som en plett.

faktura-statistikk

Slå på repetisjon

Skal du sende ut samme faktura med jevnlige mellomrom? Slå på repetisjon med noen museklikk, og la faktureringen gå sin gang uten at du trenger å gjøre noe.

faktura-statistikk

Automatisk bokføring

Nå snakker vi! Hvis du bruker Conta både til fakturering og regnskapsføring, blir alle fakturaene du lager automatisk bokført i regnskapet ditt.

Ikon EHF

EHF-fakturaer

EHF er fremtidens faktura. For en liten kostnad per faktura, kan du sende fakturaene dine rett til kundenes regnskapssystem.

Ikon Inkasso

Innebygd inkasso

Send ubetalte fakturaer til inkasso med et klikk. Contando tar seg av oppfølgingen - null stress for deg!

Ikon KID

KID og mer til

Tusenvis av kunder benytter seg av de økte mulighetene i Conta Pluss, som blant gir deg støtte for KID-nummer, automatisk purring og inkasso og ubegrenset med fillagring.

Prøv Conta gratis nå, uten forpliktelser

Illustrasjon kundeservice

Bli en enda bedre bedriftseier

Vil du vite mer? Conta gir deg kunnskapen du trenger for å lykkes, med en stor mengde artikler som gir deg tips om alt fra fakturering til regnskap, likviditet og MVA.