Enkelt å bytte til Conta

Det er enkelt å komme i gang med Conta Faktura. Det gjelder selv om du bytter fra et annet program.

Post-thumb
En person på laptop som bruker Conta til å fakturere

Det er enkelt å komme i gang med Conta Faktura. Det gjelder selv om du bytter fra et annet program.

Når du skal velge fakturaprogram er det mange ting som spiller inn. Hvor mye det koster, funksjonene som følger med og om programmet er enkelt å bruke.

Hvis programmet du har er vanskelig å bruke, ikke lenger oppfyller behovene dine eller er for kostbart, kan du enkelt bytte til Conta Faktura.

Med Conta kan du lage fakturaer, føre regnskap og legge inn en ubegrenset mengde med kunder og varer.

Importere gamle fakturaer

Har du brukt et annet program å fakturere med før er det kun én ting du må gjøre for å komme i gang med Conta. Det er å skrive inn hvilket nummer som er det neste i rekken første gang du lager en faktura. Det er fordi det ikke skal være noen hull i tallrekken på fakturaene dine.

Du kan også laste opp gamle fakturaer slik at du har alle fakturaene dine sikkert lagret på samme sted. Da kan du også kreditere en gammel faktura, eller sende den på ny hvis du trenger det.

Du laster opp gamle fakturaer ved å trykke på LAG FAKTURA når du logger inn i Conta, eller ved å trykke FAKTURAER i menyfanen og deretter «Lag en faktura».

I fakturavisningen kan du velge «Gammel faktura». Der må du oppgi informasjon om den gamle fakturaen, slik som fakturatype, nummer, utstedelsesdato og forfallsdato, og så må du laste opp en PDF av den originale fakturaen.

Legge til varer og kunder

Har du kunder og varer fra før kan du enkelt importere disse. Det gjør du ved å lagre vare- eller kundelisten i CSV-format. Det kan gjøres i Excel, og mange fakturaprogram støtter også eksport av CSV-filer.

I Conta Faktura trykker du på VARER i menyfanen, deretter «Vareimport» > «Ny Vareimport» og så velger du importfilen din.

Det samme gjelder for kunder, men da trykker du KUNDER, så «Kundeimport» > «Ny kundeimport» og velger filen.

Hjelp til å komme i gang

Conta har et veldig enkelt brukergrensesnitt – du må kun gjennom noen få steg før du kan sette i gang, og det er enkelt å lage en faktura fordi den på skjermen ser ut slik kunden vil motta den.

Trenger du hjelp med å komme i gang med faktureringen, har vi skrevet en kom i gang guide. Du kan også finne nyttig informasjon på fakturaskolen vår.

Mulighet for å oppgradere

Etterhvert som firmaet ditt vokser kan det være at du vil ta i bruk KID på fakturaene dine, lagre kundedokumenter eller sette opp gjøremål. Du får tilgang til disse og mange andre funksjoner med Smart-abonnementet.

Du kan også legge til tilleggsfunksjoner som lønnssystem, timeregistrering og bankintegrasjon.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!