Velg et abonnement som passer bedriften din

Prøv et abonnement på Conta gratis i 30 dager.

Alle priser er eks. mva og faktureres årlig.

Regnskap Norge 2023

Tilleggsprodukter

income
Årsoppgjør for AS 1349 kr/år.

Alt du trenger for å levere skattemelding, næringsspesifikasjon og årsregnskap for aksjeselskap direkte fra Conta. Årsoppgjørsprogrammet for aksjeselskap er frittstående.

income
Næringsspesifikasjon for ENK 1090 kr/år.

Lever næringsspesifikasjon direkte til Altinn fra Conta. Alle tallene blir hentet fra regnskapet ditt og automatisk fylt ut i oppgaven. Husk å levere innen 31. mai hvert år.

income
Bankintegrasjon 59 kr/mnd.

Bankintegrasjonen lar deg se saldo og transaksjoner fra kontoene dine inne i Conta. Du kan også betale og bokføre regninger direkte fra regnskapsprogrammet, uten å logge inn i nettbanken.

lonn
Lønnssystem fra 49 kr/mnd.

Conta sitt lønnssystem har det du trenger for å kjøre lønn til de ansatte. Kjør lønn, hent skattekort, lever a-meldingen rett til Altinn og bokfør enkelt i Conta. Prøv lønnssystemet gratis!

salg
Salg 99 kr/mnd.

Med Salg kan du sende profesjonelle tilbud til kundene dine. Tilbudene kan enkelt aksepteres fra mobilen. Når avtalen er i boks, er du bare et museklikk fra å opprette ordren. Dette gjør salgsprosessen effektiv og ryddig.

Integrasjoner

timerabbit
Timeregistrering fra 69 kr/mnd.

Opplev enklere og kjappere føring av timer, personallister og fravær! Timer du registrerer i Timerabbit, blir synkronisert med Conta og fylt ut i en fakturakladd, som du bare trenger å se over og sende.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!