Velg et abonnement som passer bedriften din

Prøv Standard eller Smart gratis i 30 dager.

Alle priser er eks. mva og faktureres årlig.

Tilleggsprodukter

salg
Salg 89 kr/mnd.

Med Salg kan du sende profesjonelle tilbud til kundene dine. Tilbudene kan enkelt aksepteres fra mobilen. Når avtalen er i boks, er du bare et museklikk fra å opprette ordren. Dette gjør salgsprosessen effektiv og ryddig.

income
Næringsoppgave for ENK 990 kr/år.

Lever Næringsoppgave 1 direkte til Altinn fra Conta! Alle tallene blir hentet fra regnskapet ditt og automatisk fylt ut i oppgaven. Husk å levere næringsoppgaven innen 31. mai hvert år.

income
Bankintegrasjon 49 kr/mnd.

Betal regninger rett fra Conta! Nå kan du betale fakturaer samtidig som du bokfører dem i regnskapet ditt, uten å logge inn i nettbanken. Tjenesten er tilgjengelig for en rekke norske banker og enda flere er på vei.

Integrasjoner

tritt
Lønnssystem fra 39 kr/mnd.

Conta sitt lønnssystem, Tritt, har det du trenger for å kjøre lønn til de ansatte. Kjør lønn, hent skattekort, lever a-meldingen rett til Altinn og bokfør enkelt i Conta. Prøv lønnssystemet Tritt gratis!

timerabbit
Timeregistrering fra 49 kr/mnd.

Opplev enklere og kjappere føring av timer, personallister og fravær! Timer du registrerer i Timerabbit, blir synkronisert med Conta og fylt ut i en fakturakladd, som du bare trenger å se over og sende.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev