Conta for regnskapsførere

Vil du dele kunnskapen din med bedrifter som trenger hjelp til bokføring? Bli partner i Norges smarteste regnskapsprogram og gjør tjenestene dine synlig for over 80 000 aktive brukere.

Conta regnskapsprogram
check mark

Bli synlig for Conta-brukere

Få gratis markedsføring på conta.no og bli synlig for alle bedrifter som bruker Conta. Regnskapsbyrået ditt kan bli eksponert i app, nyhetsbrev og i sosiale medier.

check mark

Bruk Conta gratis

Alle ansatte i regnskapsbyrået kan bruke Conta gratis når de fører regnskap for kunder. Du kan også føre regnskapet til byrået ditt gratis i Conta.

check mark

Egen partnerportal

Få full oversikt over alle kundene dine i partnerportalen. Det er enkelt å bytte mellom tilknyttede firmaer, legge til nye kunder eller invitere inn flere regnskapsførere.

check mark

Smart og enkelt samarbeid

Du og kunden har lik tilgang på alt i programmet, noe som gjør det enda enklere å samarbeide om regnskapet. Fordel arbeidet akkurat som dere selv ønsker.

check mark

Få nyheter først

Bli den første til å få vite om nyheter og nye tjenester i Conta ved å melde deg på nyhetsbrevet for regnskapspartnere.

check mark

Gratis og rask support

Få personlig opplæring i programvaren og gratis support av partneransvarlig når du trenger det. Vi bistår også til å flytte over kunder til regnskapsprogrammet gratis.

Dette får du med Conta sitt faktura-og regnskapsprogram

invoice

Faktura

Enkelt fakturaprogram med mulighet til å sende faktura som eFaktura, EHF, på e-post eller i posten.

listview

Regnskap

Norges smarteste regnskapsprogram med kunstig intelligens som gir presise kontoforslag. Prøv hurtigregistrering for raskere bokføring for regnskapsførere.

payments

Lønn

Kjør lønn med et enkelt brukergrensesnitt som passer både for deg med og uten erfaring.

transaction-entries

Tilbud og ordre

Send tilbud med Conta sitt ordresystem, Salg. Kunden godkjenner, tilbudet blir en ordre automatisk og faktura med et klikk. Innbetalingen bokføres automatisk (krever KID).

bankservice

Banktjeneste

Betal leverandørfakturaer samtidig som de bokføres. Regnskapsfører kan legge betaling til godkjenning, så godkjenner kunden med BankID.

copy

Timeregistrering

Registrer timer i timeregitreringstjenesten Timerabbit, synkroniser med Conta og få ferdig utfylte fakturakladder.

mva

Send til Altinn

Send MVA-melding direkte til Altinn. ENK kan sende Næringsoppgave 1 allerede i år, mens næringsspesifikasjon for ENK og AS kommer i 2023.

automatic

Smarte veivisere

Smarte veivisere er inkludert i programmet slik at også bedriftseiere uten regnskapserfaring skal kunne føre regnskap så riktig som mulig.

hjelp

Ingen skjulte priser

Det er enkelt å vite hva ting koster i Conta, og vi legger stor vekt på at kunden din lett skal kunne skjønne hva de betaler for.

Book demo image
Vil du vite mer før du bestemmer deg?

Ta kontakt på [email protected] for mer informasjon om partnerprogrammet.

Fornøyde kunder om Conta

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev