Dette er Conta

Vi synes det skal være plankekjøring å drive firma.

Hvorfor? Fordi vi selv syntes det var vanskelig. Da Conta startet opp i 2009, fantes det ikke en enkel plattform vi kunne starte bedriften fra, en lettvint måte å fakturere kundene våre eller føre regnskapet til firmaet selv. Måtte det virkelig være så tungvint å drive firma i Norge?

Ansatte i Conta

Derfor ble Conta til. Det startet som et nettbasert fakturaprogram som skulle gjøre det enklere enn noensinne for firmaeiere å fakturere kundene sine. På kort tid ble Conta det mest brukte fakturaprogrammet for små bedrifter i Norge.

Fra faktura til regnskap

I løpet av alle disse årene har fakturaprogrammet har vokst til å bli et fullverdig regnskapsprogram med over 100 000 brukere og 150 regnskapsbyråer med på laget.

Kundene har vokst i takt med oss, og i dag er det bedrifter av alle størrelser som benytter seg av tjenestene som Conta har.

Vi er der fra begynnelsen

Vi er der allerede når du starter opp: Årlig registreres rundt 6000 enkeltpersonforetak og aksjeselskap gjennom tjenestene våre Enkeltpersonforetak.no og Starte-AS.no.

På veien til en suksessfull bedrift stiller vi med det meste du skulle trenge, enten det er å beregne timepris på arbeidet ditt eller lære reglene for MVA. Tusenvis får hjelp av fagartiklene og hjelpevideoene våre hver eneste dag og flere hundre titter innom webinarene eller regnskapskurset hver uke.

Conta i dag

Nå har Conta mer enn 60 ansatte med kontorer i Ålesund, Stavanger, Oslo og Brasil, i tillegg til et dyktig team av programutviklere som holder til over hele verden.

Hver dag jobber vi med AI og teknologi på kanten av hva som er mulig for å utvikle nye og bedre tjenester. Tjenestene skal gjøre arbeidshverdagen så knirkefri som mulig for eiere av både store og små bedrifter landet over.

Vi vet hvor tøft det kan være å starte og drive en bedrift, vi har tross alt vært der selv. Derfor jobber vi fortsatt mot det samme målet som vi gjorde i oppstarten; at det skal være enkelt for deg og alle andre.

jan-tore
Jan-Tore

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev