Ny bruker? Utforsk mulighetene i Conta

Som ny bruker av Conta er det lurt å utforske mulighetene du har i programmet. Du kan prøve alle abonnementene til Conta gratis i 30 dager.

Post-thumb
To personer som ser på en laptop

Som ny bruker av Conta er det lurt å utforske mulighetene du har i programmet. Du kan prøve alle abonnementene til Conta gratis i 30 dager.

Conta er et faktura og regnskapsprogram som er enkelt å ta i bruk. Du registrerer deg ved å fylle inn firmanavn, organisasjonsnummer og adresse.

Kom i gang med Conta.

Da kan du gå i gang med å lage din første faktura eller føre regnskapet! Conta har et enkelt brukergrensesnitt, og fakturaen du lager ser helt lik ut på skjermen som den gjør når du sender den til kunden.

Her er en liten introduksjon som viser hvordan du kommer i gang:

Har du brukt et annet fakturaprogram før? Det er fort gjort å importere varer, kunder og tidligere fakturaer. Se hvordan du bytter over til Conta.

Bruker du et annet regnskapsprogram og vil bytte til Conta? Slik bytter du til Conta sitt regnskapsprogram.

Som ny bruker er det smart å prøve de ulike funksjonene i programmet, slik at du blir godt kjent med mulighetene dine. Du har blant annet tilgang til rapporter som hjelper deg å få bedre oversikt, mulighet for å sette opp automatisk repetisjon på fakturaene og alt annet du trenger for å kunne fakturere.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!