Ny bruker? Utforsk mulighetene i Conta

Som ny bruker av Conta Faktura er det lurt å utforske mulighetene du har i programmet. Du får blant annet prøve Conta Pluss gratis de første 30 dagene.

Post-thumb
- 3 min lesing
To personer som ser på en laptop

Som ny bruker av Conta Faktura er det lurt å utforske mulighetene du har i programmet. Du får blant annet prøve Conta Pluss gratis de første 30 dagene.

Conta Faktura er et gratis fakturaprogram som er enkelt å ta i bruk. Du registrerer deg ved å fylle inn firmanavn, organisasjonsnummer og adresse.

Kom i gang med Conta Faktura.

Når du har registrert deg som bruker, kan du gå i gang med å lage din første faktura. Vi har satset på et enkelt brukergrensesnitt, og fakturaen du lager ser helt lik ut på skjermen som den gjør når du sender den til kunden.

Har du brukt et annet fakturaprogram før? Det er fort gjort å importere varer, kunder og tidligere fakturaer. Se hvordan du bytter til Conta Faktura.

Som ny bruker er det smart å prøve de ulike funksjonene i programmet, slik at du blir godt kjent med mulighetene dine. Du har blant annet tilgang til rapporter som hjelper deg å få bedre oversikt, mulighet for å sette opp automatisk repetisjon på fakturaene og alt annet du trenger for å kunne fakturere.

Du får også gratis tilgang til en mengde nyttige bonusfunksjoner, kalt Conta Pluss, de første tretti dagene.

Gratis Pluss i 30 dager

Conta Pluss en betalingstjeneste som utvider verktøykassen i Conta Faktura, og hjelper bedriften din å spare tid og penger. Du har Conta Pluss gratis de første 30 dagene etter at du registrerer deg.

En oppgradering til Pluss gjelder for alle moduler du bruker. Det vil si at du også får tilgang til nyttige verktøy når du lager tilbud og ordre med Conta Salg.

Med Conta Pluss kan du blant annet:

  • sende fakturaene dine som e-post direkte fra systemet. Som Pluss-bruker kan du sende så mange fakturaer som du vil direkte fra systemet, uten å laste ned og sende selv
  • ta i bruk prosjekt og avdeling slik at du kan skille mellom ulike prosjekter eller typer arbeid. Da kan du enkelt få oversikt over inntekten fra forskjellige aktivitetsområder eller jobber, og spare tid på regnskapet

Se alle fordelene i Conta Pluss.

Hva skjer når Pluss-abonnementet går ut?

Du vil få beskjed på e-post og i programmet mot slutten av den første måneden, når Conta Pluss er i ferd med å utløpe. Derfra kan du enkelt velge å fornye.

Velger du å ikke fornye, vil du selvfølgelig fortsatt ha tilgang til gratisfunksjonene i Conta Faktura, og du kan lage fakturaer som vanlig.

Etterhvert som firmaet ditt vokser kan det lønne seg å ha tilgang til Pluss-funksjoner som KID på fakturaer, lagring av kundedokumenter og muligheten for å sette opp gjøremål på kundene dine.

Ønsker du å oppgradere til Conta Pluss ved en senere anledning, kan du enkelt gjøre det ved å trykke på fanen «Conta Pluss» på hovedsiden av Conta Faktura, og så velge «Til prislisten».

Vi håper at du synes Conta Faktura er enkelt å bruke, uansett hvilken løsning du velger, og at det gjør fakturering litt kjekkere.

Trenger du hjelp i oppstarten? Les vår guide til å komme i gang med Conta Faktura.

Prøv Conta gratis nå, uten forpliktelser