Sykkelduo hoppet av proffkarriere og satset på coaching

Reidar Borgersen og Øivind Lukkedal har funnet en ny vei til suksess i sykkelfeltet. Etter mange år i proffsykling bestemte duoen seg for å dele sin ekspertise med andre syklister gjennom et digitalt treningskonsept.

Post-thumb

Reidar Borgersen og Øivind Lukkedal har funnet en ny vei til suksess i sykkelfeltet. Etter mange år i proffsykling bestemte duoen seg for å dele sin ekspertise med andre syklister gjennom et digitalt treningskonsept.

acs finans gir conta innspill til utviklingen av regnskapsprogrammet

Storeskiva Trening AS


Oppstart: 2021
Antall ansatte: 2
Tjeneste: Digital trenervirksomhet innen sykling

Reidar Borgersen og Øivind Lukkedal har lang erfaring som proffsyklister.

I 2021, da begge var ferdige med proffkarrieren, var de begge enige om at de ønsket å fortsette i sykkelsporten.

Bare noen uker senere etablerte duoen Storeskiva Trening som tilbyr digital treningsveiledning som et abonnement til grupper og enkeltutøvere innen landeveissykling.

For å lykkes med prosjektet trengte teamet et regnskapsprogram som var enkelt å bruke og som kunne håndtere abonnementsfakturering. De valgte Conta, som er spesielt godt egnet for små og mellomstore bedrifter.


Fikk drahjelp fra Covid

– Timingen for lanseringen av konseptet var nok ‘spot on’. Vi var i ferd med å gå ut av en periode med Covid-19, og folk var blitt vant til nettmøter. Det var ingen som syntes at det var rart å bli coachet på nett, sier daglig leder Reidar Borgersen.

I dag bistår duoen nærmere 50 syklister på alle nivåer, fra amatører til profesjonelle. 

Kundenes mål varierer betydelig. Noen ønsker å forbedre sin generelle sykkelkompetanse, mens andre drømmer om å delta i prestisjetunge arrangementer som Giro d’Italia.

– I mange idretter er det nødvendig at treneren er fysisk tilstede, men i sykling er ikke det like viktig. Vi hjelper kundene våre å legge opp et skreddersydd treningsprogram, ut fra deres nivå og utgangspunkt, og følger dem opp basert på notater de gjør i treningsdagboken sin.

I tillegg til erfaring som proffsyklister har Borgersen også trenerutdanning fra NTNU i Trondheim. Han har også vært trener for kontinentallaget Team Joker og har erfaring fra WANG toppidrett.

Personlig trening
PÅ NETT OG FYSISK: Reidar Borgersen og Øiving Lukkedal instruerer syklister fortrinnsvis på nett. Noen ganger møter de kundene fysisk for å jobbe med ting de ikke ser i treningsdagboken.

Konkurrerer i Strava

På kort tid har teamet i Storeskiva Trening bygget et engasjerende fellesskap av syklister som inspirerer hverandre. Flere av deltakerne følger hverandre på Strava-plattformen, hvor de motiverer hverandre med tips, resultater og interne konkurranser.

– Strava er en fantastisk kilde til inspirasjon. I tillegg til å gi deg statistikk, tall og annen data som du kan dele med følgerne dine, gir den deg motivasjon med små konkurranser langs treningsruten din, kalt segmenter.

– Kombinasjonen av digital coaching, miljøet i Strava og de fysiske samlingene vi arrangerer, bidrar til at syklistene blir motiverte, og får oppfølgingen de trenger for å nå sine mål.

Selges som abonnement

Flere av Storeskiva Trenings kunder abonnerer på treningsplaner og veiledning fra virksomhetens coacher, og takket være Conta, faktureres kundene sømløst og automatisk.

Repeterende fakturaer i Conta er helt genialt. Hver måned sendes fakturaene automatisk ut til kundene. Når fakturaene betales, registreres betalingen automatisk i regnskapet.

Conta er et regnskapsprogram som brukes av over 60 000 små og store bedrifter i Norge for regnskap og fakturering.

Anbefaler Conta på det varmeste

– Jeg er ikke utdannet økonom, så jeg trengte et system som var enkelt å bruke. Conta var akkurat det jeg var ute etter, sier Borgersen.

Proffsyklisten forteller at regnskap og fakturering er fort gjort i Conta:


– Selv årsoppgjøret klarte vi å gjøre selv. Conta har virkelig alt man trenger som mellomstor bedrift. Derfor anbefaler jeg det til alle som driver med coaching og lignende virksomhet i vår bransje.

Lyst til å prøve Conta? Prøv Conta gratis i 30 dager.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!