André Miranda

Backendutvikler

Post-thumb
- 2 min lesing

Backendutvikler

André Miranda bor i Natal, Brazil, hvor han har jobbet med backendutvikling de siste årene. Det vil si at han jobber med alt «under panseret» på Conta-tjenestene, og passer på at grunnmuren i programvaren står støtt.

Han har høyere utdanning innen systemanalyse og mobilutvikling, og har også jobbet for flere andre selskaper med programmeringsspråk som C# og PHP. Han bor sammen med kjæresten Keity og sin nyfødte datter, Isis.

Jobben som backendutvikler

André jobber primært med programmering av nye funksjoner og tjenester, kvalitetssjekking av kode, og vedlikehold av eksisterende kode – og på den måten er han plugget inn i selve livsblodet i Conta: programvaren. Siden han jobber hjemmefra, er han aktivt med i nettmøter med de andre utviklerne for å koordinere og utveksle ideer på daglig basis.

Som bug-jeger tar han også hånd om problemer, ofte før de oppstår!

Aktiv surfer og fersk familiemann

Selv om André og Keity sin nye datter Isis opptar det meste av tiden deres, er André fremdeles aktiv med sport. Han surfer, spiller fotball (det er Brasil, tross alt) og har til og med praktisert kampsport gjennom boksesporten muay thai. Nå gleder han seg til å lære dattera å surfe!

Ellers liker han å tilbringe tid med kjæreste og venner, og de pleier å henge på stranden, ha grillfester og ellers nyte livet i solfylte Natal.

En ting til: Som programmerere flest liker han forøvrig å programmere på fritiden, og når du legger litt gaming på toppen av det hele lurer vi på hvordan han finner nok timer i døgnet!

Setter pris på lagånden

Conta har sterk lagånd, ifølge André. Han setter pris på hvor godt teamet klarer å kommunisere på tross av geografiske utfordringer, og mener at denne arbeidsformen fungerer veldig bra. At han jobber hjemmefra betyr slett ikke at han ikke føler seg som et del av et team, tvert imot.

Det å kunne jobbe hjemmefra og ikke gå glipp av viktige øyeblikk i sin datters oppvekst er noe han verdsetter veldig mye, og han trives godt med å kombinere rollen som hjemmepappa og utvikler i Conta.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter