Åsa Finnøy

Partneransvarlig

Post-thumb
- 2 min lesing

Partneransvarlig

Åsa Finnøy er fra Finnøya på Sunnmøre og er partneransvarlig i Conta. Er du regnskapsfører og nysgjerrig på programmene våre, er det hun som svarer på alt du måtte lure på. 

Åsa kan smykke seg med både en bachelor i finans, en MBA i bedriftsøkonomi og 7 års erfaring i regnskapsbransjen. Det kommer selvsagt godt med når jobben din er å svare på regnskapsspørsmål. 

I tillegg har Åsa ansvar for å følge opp regnskapspartnerene til Conta, og hun er også med på å utvikle tjenestene slik at de blir best mulig for regnskapsførere som skal jobbe sammen med kundene sine. Hun har allerede begynt på noen prosjekter som gjør det enklere for regnskapsførere å bruke Conta, og skal garantert jobbe med flere i fremtiden. 

Fra storby til hus i fjøra

Selv om man ikke hører det på dialekta, er Åsa det man kalle en moderne nomade. Etter  hun flyttet hjemmefra som 15-åring, har hun nemlig ikke bodd på samme sted i mer enn fem år! Hennes favorittsted er Barcelona, der hun bodde i et hyggelig nabolag midt blant koselige bestemødre og pensjonister. 

Paris er en god nummer to, og hun savner spesielt stemningen og folkelivet langs elva Seinen og de kule konsertlokalene der gulvet beveger seg under deg når du danser. 

Selv om borte er bra, er hjemme best, så nå trives Åsa med å bo i Ålesund og å reise til Finnøya nesten hver helg. Der har hun nemlig et hus i fjøra hvor hun enkelt kan dra SUP brettet eller kajakken ut i havet og padle av gårde. Så sant vindforholdende tillater det, da. 

Som om ikke luftige padleturer gav nok frisk luft og vind i håret, liker hun å ta med hunden og ungen ut i naturen når hun har sjansen. Hun er et aktivt medlem i Barnas Turlag både i Ålesund og på Finnøya. En ekte friluftsdame, altså! 

Gøy med en uhøytidelig stemning på jobb

Åsa sier at det beste med jobben i Conta er kollegaene. De har det alltid gøy på jobb, og ingen tar seg selv høytidelig. I tillegg er hele gjengen på kundeservice mestere på kaker og småerting, så kontoret deres blir lett et sosialt senter for alle på Ålesund-kontoret. 

Hun synes også det er både morsomt og utfordrende å veksle mellom å snakke med regnskapsførere og folk som aldri har vært borti et regnskap før, noe som gjør at hun må mestre både faglig og folkelig regnskapsspråk. 

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter