Elisabeth Ulla Uksnøy

Markedsfører

Post-thumb
- 2 min lesing

Markedsfører

Elisabeth er markedsfører i Conta, og har nylig flyttet hjem igjen til Sunnmøre etter å ha tilbrakt fire år i hovedstaden der hun studerte journalistikk og jobbet som digital manager  i retailbransjen.

Hun har en stor interesse for klær og bruker de til å uttrykke seg. Hun er uten tvil kontorets fargeklatt, og på instagrammen hennes florerer det av inspirerende bilder av fargerike klær, reiser og god mat! 

Aktiv jente med mange baller i luften 

Når Elisabeth ikke er på jobb har hun mange ulike interesser. Hvem skulle trodd at jenta som elsker å strikke også er rå på snowboard? Hun tilbringer også tid på treningsstudio for å gjøre tung styrketrening når hun trenger å koble av. Spreking! 

Hvis du liker store middagsbord og deilig mat er Elisabeth jenta å bli kjent med. Hun er glad i å lage gode middager til både samboer, familie og venner. Drømmen hennes er å bo i et stort hus med et gigantisk spisebord så hun kan ha middagsselskap hele tiden, og gjerne servere favoritten, fiskesuppe. Mmm! 

Nå som hun har flyttet tilbake til hjemtraktene setter Elisabeth stor pris på å ha naturen og havet rett utenfor døren, selv om hun må innrømme at hun savner trikken og bylivet i Oslo innimellom. Uansett, er vi veldig glade for at hun har flyttet hjem igjen! 

Som om ikke Elisabeth har mange nok interesser, har hun også drevet med Cheerleading og i 2017 deltok hun faktisk i NM med laget Arrows! 

Variert hverdag med bratt læringskurve 

Her i Conta jobber Elisabeth med alt fra annonsering på Facebook, nyhetsbrev til fordypende regnskapsartikler og er ikke redd for nye utfordringer som tar Conta til nye høyder. Det liker vi!

Det beste Elisabeth vet med jobben i Conta er at det er så mange gøyale og interessante folk på jobb. I tillegg er det alltid noe nytt å bryne seg på, og man lærer noe nytt hver dag. 

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter