Frank Tangen

Head of Support

Post-thumb
- 2 min lesing

Head of Support

Frank er avdelingsleder for kundeservice i Conta og jobber med å føre “flokken sin” i riktig retning når det kommer til alt som har med kunder å gjøre. 

I tillegg til å være en kløpper på data og informatikk, har Frank vokst opp på en gård på Midsund og er ekspert på landbruk. Han er faktisk det vi tror må være Norges eneste dataingeniør-agronom, for han har faktisk en utdanning i begge yrkene.

Lidenskapelig “Hotboyz”-spiller

Fotball er en av Franks største lidenskaper, og du ser tydelig at favorittlaget hans er Liverpool med en gang du stikker hodet innenfor døra til kontoret. Han er også en ivrig fotballspiller og var en stjernespiller på A-laget til Fiskerstrand. Da laget ble nedlagt, tok han saken i egne hender og startet laget Fiskerstrand Hotboyz. Jepp, du leste riktig! De har fått mange spørsmål på kamper opp gjennom årene om lagnavnet er skrevet feil, men da insisterer Frank alltid på at de absolutt ikke er et oldboys-lag!

Frank er ikke kun interessert i fotball, han er også en aktiv frisbeegolf-spiller. Det synes han er morsomt fordi det ikke er så vanskelig å beherske sporten. Fiskerstranda er forøvrig kjent for å ha gode frisbeegolf-spillere; Norgesmestrene Jostein Håland og Knut Valen Håland startet også karrieren sin der. Så du har fortsatt en vei å gå, Frank! 

Den første helga i september legges fotball og frisbeegolf til side, for da skal Frank og guttegjengen ut i skogen for å “prate skit” og gå på jakt. På tross av at denne helgen omtrent har blitt hellig, påstår han at han faktisk ikke eier en eneste kamuflasjedrakt. 

Motiverende å ha påvirkningskraft

Frank liker helheten i jobben sin i Conta. Han trives veldig godt med å jobbe i en bedrift som er i vekst, og der han får være med å stake ut veien videre. Selv om det er motiverende å ha påvirkningskraft, kan det også være fortvilende de gangene alt ikke går på skinner. Heldigvis synes Frank at dette er litt av spenningen med å jobbe i en liten bedrift. 

I følge Frank er det også en drøm å være leder for et team med så fantastisk flotte medarbeidere. I tillegg til å være utrolig kunnskapsrike, er gjengen på kundeservice nemlig også flinke til å varte opp med kaker og søtsaker. Så at Frank, og alle andre godtemomsene på Ålesundskontoret, setter pris på å jobbe sammen med denne gjengen, skjønner vi godt.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter