Kjersti Molvær Myklebust

Teamleder Kundeservice

Post-thumb
- 1 min lesing

Teamleder Kundeservice

Kjersti er vår teamleder på kundeservice. I tillegg til å hjelpe Conta-brukere, tar hun også imot og lærer opp nyansatte i avdelingen.  Kjersti har tidligere jobbet med kundeservice, og litt med fakturering, regnskap og drift før hun kom til Conta for cirka fire år siden. 

Kjersti har en internasjonal bakgrunn: Hun har en bachelorgrad i Utviklingsstudier av Latin Amerika og har studert spansk. Som hun forøvrig snakker flytende! 

Kjersti har også studert i både England, Spania og Mexico. Sønnen hennes er halvt meksikansk og hun har derfor stor familie i Mexico. Før Kjersti flyttet tilbake til Sunnmøre i 2009 bodde hun også 10 år i Oslo. 

Hunden Ino er fast inventar på Conta-kontoret 

Kjersti sin trofaste hund Ino er ofte å se på brukerservice, og har blitt en skikkelig maskot for Conta. Ino har nemlig vært med på jobb helt siden han var en ti uker gammel valp. 

Kjersti bruker mye av fritiden sin sammen med Ino. For i tillegg til å gå tur og de tingene som følger med når du har hund, så er Ino også en utstillingshund. Ino er av rasen Eurasier og har blitt norsk utstillingschampion. Ikke rart det, så fin Ino er! 

Spennende firma med varierte arbeidsoppgaver

Kjersti setter stor pris på det varme arbeidsmiljøet og de varierte arbeidsdagene. Conta er i vekst og lanserer stadig noe nytt, som gjør at ingen arbeidsdager er like.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter