Kjetil Bendiksen

Designer

Post-thumb
- 1 min lesing

Designer

Kjetil er en designer fra Stavanger. Hans kjærlighet for skandinavisk design og minimalisme gjennomsyrer alt arbeidet hans – enten det gjelder UX, visuell identitet eller grafisk produksjon.

Med Bachelorgrad i Electronic Media and Design fra The University of Sunderland satte han i gang som design-frilanser med eget firma, og jobbet for flere oppstartsbedrifter i Oslo før han fant frem til Conta. Bakgrunnen som selvstendig næringsdrivende skulle vise seg å være perfekt når han skulle være med på å lage tjenester for nettopp denne gruppen.

Kjetil sin kunst har forøvrig blitt utstilt i London og Trondheim, og arbeidet hans har blitt utgitt i bladet Computer Arts.

Som designer for Conta

Kjetil sitt øye for detaljer er tydelig for alle som jobber med ham, men han passer også på at helheten stemmer. Det er derfor han jobber både med praktisk anvendelse og brukeropplevelsen i alle tjenestene, i tillegg til nettsider slik som denne.


Bandprosjekt for barn

På fritiden liker Kjetil å slappe av med kone og barn, spille fotball, og dra på friluftsturer hvor han ofte har med kameraet sitt.

Når inspirasjonen treffer kan du som regel finne ham i arbeid med neste prosjekt. Ett av disse prosjektene er barnemusikkbandet ExoKids, med kona hans som en av frontfigurerene. ExoKids sprer sitt budskap om inkludering og vennskap både på turné og album.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter