Marte Vasbotten

Markedsfører

Post-thumb
- 2 min lesing

Markedsfører

Marte er markedsfører i Conta og opprinnelig fra Oslo. Selv om hun er en vaskeekte byjente, er det ikke hennes første tur til Sunnmøre, for graden i PR og kommunikasjon tok hun nemlig i Volda og delvis i England, før hun dro tilbake til Oslo og tok master i medievitenskap.

Etter studiene jobbet hun med internkommunikasjon og bærekraft for flere store og etablerte firmaer i Oslo, og hun har med seg mye kompetanse og kunnskap derfra. Selv om hun elsker storbyen, og spesielt alle kafeene, var det til slutt den ekte kjærleiken som vant og fikk Marte til Ålesund. 

I Conta jobber hun fortsatt mye både med ekstern og intern kommunikasjon og håndterer all presse. I tillegg har hun blitt en kløpper på å skrive lærerike fagartikler om regnskap til conta.no, og kaster seg mer enn gjerne over nye og ukjente temaer. 

En sporty, kommende mesterkokk

Marte er en sporty jente som bruker mye av fritiden på å trene og gå i fjellet, men sier selv at hun balanserer det ut med å være en skikkelig seriejunkie. Om du trenger å koble av med siste sladder om kjendiser eller denne ukens realityprogrammer, er det uten tvil Marte sitt kontor du bør besøke! 

Hun liker også å stå på kjøkkenet når hun har fri, og da går det aller helst i meksikansk og italiensk. Mye av inspirasjonen kommer fra tv-programmet Masterchef, og drømmen er å en gang bli en skikkelig god hobbykokk og kunne kutte grønnsaker like raskt som de proffe. Vi tar gjerne imot en smaksprøve eller to slik at du får øvd deg på kuttingen, Marte! Det går rykter om at du lager en helt sinnsykt god pasta med chevre…

Noe av det Marte savner mest med å bo i Oslo er søndagskaffeen i kombinasjon med skravling med venninner. Nå har hun tatt saken i egne hender, og er i ferd med å innføre tradisjonen med søndagskaffe i Ålesund sentrum med en Sunnmørsk vri; svele med brunost som fast tilbehør. 

Sommeren er derimot forbeholdt Østlandet, og da suser Marte aller helst rundt i en båt i Kragerø.

Varierte arbeidsoppgaver og høyt under taket

Marte synes det beste med å jobbe i Conta er den varierte hverdagen med mange forskjellige arbeidsoppgaver. Hun setter også stor pris på at det er høyt under taket, og at alle i bedriften blir hørt og får være med å forme veien videre.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter