Petter Rasmussen

Frontendutvikler

Post-thumb
- 1 min lesing

Frontendutvikler

Petter Rasmussen er frontendutvikler i Conta. Han er 36, kommer fra Sandnes og har jobbet mye med netthandel og nettbutikker.

Som frontendutvikler driver han med større prosjekter som skal gjøre Conta-tjenestene enda mer nyttige for kundene våre. Noen av disse prosjektene er allerede ute i og i bruk, andre er på vei. Følg gjerne med på bloggen vår for å få med deg siste nytt om hva Petter har jobbet med i det siste! 

Fra programmering til brettspill og gaming

Petter interesserer seg for funksjonell programmering, som regnes som et paradigme innen koding – eller mer enkelt forklart – en stil. Kode kan absolutt ha en stil, bare spør en programmerer!

I tillegg elsker han brettspill, og bruker ofte helgene på å teste ut nye spill i godt lag med venner. (Kan jeg få være med en gang eller? -Journ. anm.)

Hjemme hos Petter finner du alltid det nyeste innen brettspill: Favoritten i skrivende stund er «Wingspan», men han er alltid åpen for å utvide sin horisont.

Playstation-en blir også flittig brukt, da mye til Blizzard sitt storspill «Overwatch» hvor fargerike figurer kjemper mot hverandre i kamparenaer. 

Kan fokusere på kvalitet

En av tingene Petter virkelig setter pris på med å jobbe i Conta er muligheten til å fokusere på samme tjenesten over lengre tid, og gjøre kontinuerlige forbedringer.

Han trekker også frem påvirkningsevnen alle har i firmaet som et stort pluss. Folkene han jobber sammen med er også supre ifølge ham selv, og det må vi jo si oss enig i. Takk det samme, Petter! 

Prøv Conta gratis nå, uten forpliktelser