Vegard Stene

Frontendutvikler

Post-thumb
- 2 min lesing

Frontendutvikler

Vegard er fra Alta i Finnmark, hvor han jobber som frontendutvikler for Conta. «Frontend» betyr alt som er synlig for brukeren, så Vegard er en av dem som passer på at alt ser ut slik det skal uansett om det er på PC eller mobilen.

Han begynte å jobbe med oss allerede da han skrev bacheloroppgaven sin, en mobilapp der man kunne skanne kvitteringer. Han har til sammen to bachelorer, en i programmering og en i nettverk.

Da han fikk tilbudet fra Conta, flyttet han til Brasil (på første arbeidsdag til og med!) for å jobbe med teamet der borte. Siden da har han funnet veien tilbake til Alta hvor han bor med sin forlovede Kristina, i tillegg til to minigriser som kjæledyr: Sverre Magnus og Birger.

Livet som frontendutvikler

Vegard tar frontendjobben på alvor, for det er til syvende og sist det folk ser i tjenestene våre. I skrivende stund jobber han iherdig med regnskapsdelen av Conta for å sørge for at alt ser likt ut og fungerer likt på alle typer PC-er, mobiler og nettbrett.

En viktig del av dette er å lage og følge med på automatiserte prosesser som oppdager feil og bugs, som så kan rettes lenge før noen ser dem.

Programmerer på fritida

Vegard og grisene

Vegard holder også på med programmering på fritida, og har alltid noen sideprosjekter på gang. En del tid går også med til å passe på minigrisene. De er sta, intelligente dyr med mye personlighet som trenger mye aktivisering.

Virker det som han har nok å gjøre? Nå har Vegard og samboeren blitt foreldre i tillegg! Det spørs om ikke 3D-printingen må settes på pause, men Vegard er en driftig type så tiden vil vise!

Helt perfekt med hjemmekontor

Vegard verdsetter friheten han har som utvikler i Conta. Det er lett å få gjennomslag for meninger, og stor takhøyde ifølge ham selv.

Han trives godt med fleksibel arbeidstid, og hjemmekontoret i Finnmark har blitt den perfekte arbeidsplassen for ham. Vegard har jobbet for Conta i over fire år, og ser for seg mange flere!

Prøv Conta gratis nå, uten forpliktelser