Prosjekt og avdeling

Prosjekt og avdeling

  • Fungerer sømløst med timeføring i Conta.
  • Prisvinner hos Regnskap Norge i 2023.
Enkelt prosjektstyringsverktøy for bedrifter i vekst

I Conta kan du føre regnskap på prosjekt- og avdelingsnivå. Registrer timer, fakturaer og kostnader direkte på prosjekter og få kontroll på prosjektøkonomien. Last opp dokumenter og samle all informasjon om prosjektene dine på ett sted.

Enkelt prosjektstyringsverktøy for bedrifter i vekst
Effektiv prosjektstyring

Du kan enkelt og presist registrere inntekter, kostnader og tidsbruk for hvert enkelt prosjekt. Ved å ha oppdateringer i sanntid tilgjengelig, får du muligheten til å følge med på prosjektets fremgang og ta raske beslutninger.

Kom i gang →

Effektiv prosjektstyring
Sammenlign og optimaliser

Sammenlign inntekter, kostnader og lønnsomhet på tvers av prosjekter og avdelinger. Identifiser lønnsomme prosjekter og forbedringsområder for informerte beslutninger som øker effektiviteten og maksimerer fortjenesten.

Prøv modulen →

Sammenlign og optimaliser

Bedre innsikt

Bedre innsikt

Få oversikt over hva som går bra, og hvor det er rom for forbedringer. Identifiser trender, kostnadsoverskridelser og potensielle inntektsmuligheter for hvert prosjekt.

Enkelt å dele prosjekt

Enkelt å dele med kolleger

Inviter kolleger inn i Conta og evaluer tallene sammen. Forbedre samarbeidet og ta felles beslutninger basert på nøyaktige økonomiske data.

SkatteFunn og anbud-vennlig

SkatteFunn og anbud-vennlig

Mange bedrifter er pliktige til å levere et prosjektregnskap i forbindelse med SkatteFunn eller anbud. Våre rapporter dekker kravene til disse.

Fem stjerner - Conta regnskapsprogram

“Med Conta får vi fullstendig oversikt. Vi kan dykke ned i tallene helt ned på prosjektnivå, noe som gjør det enkelt å forstå hva vi gjør bra og hvor vi kan forbedre oss.

Geir Roger Muldbakken, Numedal Element AS

Våre spesialister hjelper deg

Det er ingen tilfeldighet at over 60 000 bedrifter velger Conta. Vår dedikasjon til enestående og personlig oppfølging har resultert i et betydelig antall svært fornøyde kunder.

  • Gratis kundesupport
  • Bibliotek med oppdaterte hjelpevideoer
  • 4,5 av 5 mulige stjerner fra kundene
Våre spesialister hjelper deg

Hva venter du på?

Priser fra 159 kr/mnd

Gratis prøveperiode på 30 dager.

Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!