Sverger til Conta for smart regnskapsføring og intuitiv programvare

Brukervennlighet, smarte løsninger og muligheten til å påvirke var faktorer som gjorde at Regnskapshus 24 valgte å bli hovedpartner med Conta. 

Post-thumb

Brukervennlighet, smarte løsninger og muligheten til å påvirke var faktorer som gjorde at Regnskapshus 24 valgte å bli hovedpartner med Conta. 

Foto: Fotokompaniet AS, Namsos

Regnskapshus 24 holder til i Namsos, med daglig leder Reinhard Witt i spissen i tillegg til tre konsulenter. De fleste kundene er små eller mellomstore bedrifter i ulike bransjer. 

I tillegg til regnskap har Reinhard ulik kompetanse som kommer godt med. 

– Jeg er utdannet agronom, så det er en god kompetanse å ha på landbrukskundene våre. Jeg er også tysk, og vi har litt kunder som driver i turistnæringen, så det kommer godt med, forklarer han. 

Bli partner

Reinhard har også vært innom IT-bransjen, men som regnskapsfører får han innblikk i mange bransjer.

– Det er spennende å få innblikk i ulike bransjer og bedrifter. Vi begynner jo å føre regnskap for mange bedrifter allerede fra oppstarten, og får følge dem på reisen. 

Mange av bedriftskundene til Regnskapshus 24 jobber med bruker Conta. 

Lyst til å prøve regnskapsprogrammet til Conta? Prøv gratis her

Conta utvikler seg hele tiden

Reinhard har tidligere jobbet med IT-support, og interessen for IT er der fremdeles. 

– Jeg synes det er interessant når det kommer nye funksjoner og tjenester. Det er spennende å følge med på ny teknologi og ny teknologi i regnskapsbransjen. Conta utvikler seg hele tiden og har mange smarte løsninger, forteller Reinhard. 

Reinhard Witt. Foto: Fotokompaniet AS, Namsos

I tillegg til smart teknologi og gode løsninger, har Conta lansert flere nye tjenester og funksjoner det siste året. En av dem er lønnssystemeet som er i skyen og kan integreres med Conta. Det sørger for mer sømløs lønnskjøring og bokføring. 

– Da Conta lanserte lønnssystem begynte vi å kjøre lønn for noen av kundene våre der. Det fungerer også veldig bra. Det er gøy å teste nye ting når det er med på å gjøre prosesser enklere. Der er vi veldig fornøyd med Conta, forteller han. 

God eksponering som hovedpartner

Regnskapshus 24 er en av de nyeste hovedpartnere i Conta. Conta har over 150 regnskapspartnere. Som hovedpartner får regnskapsbyråene ekstra synlighet på sidene til Conta, og er de første som blir anbefalt til bedrifter som bruker regnskapssystemet.  

– Conta er et oversiktlig system, og det er lett for oss å anbefale det til kunder. Vi opplever også at de fleste kundene våre kjenner til Conta fra før. Jeg kan anbefale å være partner til andre regnskapsførere, men spesielt nye regnskapskontor. Conta gir en god eksponering for oss som er partnere, forteller Reinhard. 

Bli Conta-partner

Konsulent Marija Stojsin, daglig leder Reinhard Witt (Foto: Fotokompaniet AS, Namsos) og konsulent Aleksandar Stojsin.

I tillegg til eksponering i Conta, kan regnskapsførere og kunder komme med innspill til forbedringer og nye funksjoner. 

– Som partner i Conta har vi en god dialog, og kan komme med forslag til programvaren. Conta er gode på ta tilbakemelding og oppdatere programvaren. Det går fort, og vi føler også at vi har en mulighet til å påvirke. 

Regnskapsfører og har lyst til å høre mer om Conta? Les mer på conta.no/partner.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!