Bankintegrasjon: Få nettbanken rett inn i Conta

Ny bankportal i Conta: Betal regninger, se saldo og følg alle bevegelser fra bankene dine med et eget kontrollpanel.

Post-thumb

Ny bankportal i Conta: Betal regninger, se saldo og følg alle bevegelser fra bankene dine med et eget kontrollpanel.

Conta har allerede vært integrert med de fleste bedriftsbanker i landet en god stund, og det har gjort prosessen med å betale regninger mye mer smidig. Denne typen integrasjon ble muliggjort gjennom det såkalte PSD2-direktivet fra EU.

Nå utvider vi denne funksjonaliteten, og regnskap og bank blir tettere sammenknyttet.

– Vi gjør veien kortere mellom regnskapet og banken, slik at du slipper å pendle mellom flere nettleservinduer med både nettbank og Conta oppe, forklarer UX-designer Didrik Kindem Sæther.

– Det gjør at man kan jobbe betydelig mer effektivt, og det vet vi at bedriftseiere kommer til å få bruk for, legger han til.

Fra det nye kontrollpanelet kan du nå følge alle kontobevegelsene og se hva saldoen er, på alle kontoene dine til enhver tid. 

For å komme i gang med bankfunksjoner i Conta trenger du et aktivt abonnement på Bankintegrasjon, i tillegg til at du må gi samtykke til at Conta kan «samtale» med banken via API. Dette er gjort på noen få klikk.

En liten nettbank inne i Conta

Når du logger inn klikker du på «Bank» under hovedmenyen, og derfra vil du få opp forsiden for bank. 

Du kan betrakte dette som en liten bedriftsnettbank inne i Conta, med full oversikt over alle kontoer du velger å legge til. Forskjellen er at den kan samle info fra flere banker samtidig.

Når du har lagt til kontoene du ønsker vil du kunne se saldo og bankbevegelser i sanntid, pluss legge fakturaer til betalingsgodkjenning.

Har du bedriftskonto i flere banker? Det går fint, du kan legge til alle kontoer tilknyttet bedriften din. Conta støtter de aller fleste banker som tilbyr bedriftskonto i Norge i dag.

Selv om du har ENK er det sterkt anbefalt å ha egen konto til virksomheten, og denne kan du uten problemer legge til i Conta.

Sikkerhet i høysetet

Conta støtter naturligvis tofaktorautentisering, og alle bankkontoer som legges til blir automatisk verifisert mot et register av rettmessige kontoeiere (KAR). Det er dermed både trygt og enkelt å ta i bruk Conta sin bankintegrasjon.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!