Conta er et av de billigste regnskapsprogrammene i Norge

Er du på jakt etter et billig regnskapsprogram? I Conta får du all funksjonaliteten du trenger til en lav pris viser ferske tall.

Post-thumb

Er du på jakt etter et billig regnskapsprogram? I Conta får du all funksjonaliteten du trenger til en lav pris viser ferske tall.

Leter du etter et billig regnskapsprogram? Pris er ikke alt når du skal velge et regnskapsprogram som passer for bedriften din, men alle monner drar. Conta tilbyr samtidig en høy grad av fleksibilitet slik at du selv kan avgjøre hva slags funksjoner og tjenester du trenger, uten å betale for mye.

Regnskap Norge sin kartlegging er basert på en gjennomsnittlig norsk bedrift og hva de vil måtte ha av behov for regnskapsføring. I en slik sammenligning skiller Conta seg ut som et av de rimeligste.

Flere regnskapsprogrammer tar betalt per faktura eller transaksjon. Men uansett om du velger Standard eller Smart-abonnementet i Conta har vi ingen stykkpris for å opprette nye fakturaer eller bilag, så tjenesten lar seg skalere uten at det koster deg noe ekstra. I tillegg lar Smart-abonnementet deg sende og motta så mange EHF-fakturaer du vil.

Prøv Conta gratis

Total månedspris per regnskapsprogram

Billigste regnskapsprogram, fra lav til høy:

Gjennomsnittlig månedspris for en mellomstor bedrift med 10 ansatte, 100 bilag, bankintegrasjon, KID og EHF.
Conta kom ut som klar prisvinner i alle kategorier for regnskap for små og mellomstore bedrifter. Eksempelet over viser gjennomsnittlig månedspris for en mellomstor bedrift med 10 ansatte, 100 bilag, bankintegrasjon, KID og EHF.

Beregningen er basert på prisene som er oppgitt av systemleverandørene til Regnskap Norge, som har kommet frem til en månedspris basert på de typiske behovene til en gjennomsnittlig bedrift. 

Den månedlige snittprisen som Regnskap Norge har kommet frem til for små bedrifter med regnskap og lønn i Conta er 356 kroner, mens Tripletex, Uni Økonomi og PowerOffice Go alle ligger på over 500 kroner. Da sier det seg selv at det er penger å spare på å velge et regnskapsprogram som både leverer på pris og funksjonalitet. 

Det er ikke uvanlig å betale opp mot 6000 kroner i året for et regnskapsprogram, og i Regnskap Norge sin snittberegning ligger Conta på rundt halvparten av det. Det gjør det til et av Norge sine billigste regsnkapsprogram.

LES OGSÅ: 5 grunner til at Conta er det beste regnskapsprogrammet.

Prøv vår priskalkulator

200 stk
30 stk
3 stk

Conta Standard

-

Estimert pris år 1

Tripletex

-

Estimert pris år 1

Poweroffice

-

Estimert pris år 1

-

Rimeligere enn gjennomsnittet

Spørsmål? Kontakt oss på [email protected].

Vi sammenligner priser med Tripletex Smart og bruker offentlige prislister per 11. april 2023. Vi antar også at fakturaer vil bli sendt som EHF.

Hvilket regnskapsprogram bør du velge? 

Pris er som nevnt ikke den eneste faktoren du bør ha med i beregningen – det gjelder også å se på hva du faktisk får for pengene. Med Conta får du:

 • Et regnskapsprogram med fornøyde brukere: 4,5 av 5 stjerner i Google
 • Fakturering og regnskap uten stykkpris
 • Kunstig intelligens som tolker og forhåndsutfyller innhold i bilagene du laster opp
 • Gratis kurs og webinarer
 • Gratis support
 • Bankavstemming
 • Sikker betaling av regninger direkte fra programmet, uten nettbank
 • KID-nummer som gjør at innbetalinger registreres automatisk
 • EHF og eFaktura
 • Prosjekt og avdelinger
 • Lønnssystem
 • Timeføring
 • …og mer! 

Alt dette til en konkurransedyktig pris som ligger på et langt lavere nivå enn de aller største aktørene.

SE OGSÅ: Regnskapsprogram for enkeltmannsforetak

Årsoppgjør for ENK

Conta tilbyr også årsoppgjør og næringsoppgave (næringsspesifikasjon) for enkeltpersonforetak, som gjør at du kan ha alt under samme tak og enkelt levere inn årsoppgjøret til Skatteetaten direkte fra programvaren. Slik gjør du.

Regnskapsprogram gratis best i test?

Mange av de beste regnskapsprogrammene tilbyr en gratis prøveperiode.

Vi anbefaler at du tester regnskapsprogrammene du vurderer å bruke før du tar et endelig valg. I Conta sitt regnskapsprogram kan du sende så mange fakturaer du vil og bokføre et ubegrenset antall bilag gratis i 30 dager. Hvis du er fornøyd med systemet, håper vi at du fortsetter å bruke det.

Prøv Conta gratis

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!