5 grunner til at Conta er det beste regnskapsprogrammet for bedriften din

På utkikk etter regnskapsprogram? La oss fortelle deg hvorfor du bør velge Conta.

Post-thumb

På utkikk etter regnskapsprogram? La oss fortelle deg hvorfor du bør velge Conta.

Enten du er nyetablert eller har drevet bedrift i noen år så kan det være utfordrende å finne tjenestene som passer best for bedriften din, som for eksempel regnskapsprogram. Mange regnskapsprogrammer passer best for regnskapsfører eller de som har egne regnskapsmedarbeidere ansatt i bedriften.

Conta er utviklet så både regnskapsførere og de som ikke har ført regnskap før skal kunne bruke det.

Vi gir deg fem grunner til hvorfor Conta passer din bedrift: 

Prøv Conta gratis

1. Conta leverer markedets smarteste programvare 

Regnskapsprogrammet til Conta er det smarteste du vil finne på det norske markedet. Conta sin kunstige intelligens (AI), Kaia, vil hjelpe deg med regnskapet ved å blant annet gi deg kontoforslag basert på beskrivelser titusenvis av brukere har skrevet før deg. Dette er er en veldig nyttig funksjon for deg som er usikker på hvilken konto du skal bokføre på. Smart, ikke sant?

2. Conta krever ingen forkunnskap 

Du trenger ikke ha noe kunnskap om regnskap fra før for å kunne benytte deg av regnskapsprogrammet til Conta. Programmet er laget med tanke på at bedriftseiere skal kunne gjøre hele eller deler av regnskapet selv. 

Skulle du trenge hjelp av en regnskapsfører, har vi mange kompetente regnskapspartnere over hele landet.

3. God opplæring i programvaren

I Conta finner du utallige kunnskapsartikler og hjelpeartikler, som gir deg god opplæring i regnskapsføring. Du kan også lære mer ved å se et av Conta sine gratis webinarer eller regnskapskurs

4. Tilpasset de som ønsker å føre hele eller deler av regnskapet selv

Conta passer for deg som ønsker å ta en del i regnskapsføringen. Conta er lett å navigere seg rundt i, og oversiktlig – også for deg som aldri har vært borti regnskapsføring før. Dette gjør at du enten kan føre selv, ha ansatte til å ta av seg regnskapet eller få hjelp fra en regnskapsfører

5. Bokfør i farta

Med Conta sin kvitteringsapp kan du bokføre kjøpene i farten. Med få klikk kan du ta bilde av en kvittering eller faktura, og sende den til regnskapet. Deretter bokfører du det. Bruker du regnskapsfører, er dette også en genial måte å sende bilagene til regnskapsfører på. 

Vil du føre regnskap i Conta? Prøv gratis i 30 dager, og opplev smart bokføring og enkle løsninger som gjør arbeidshverdagen din enklere!

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!