Her er det som er nytt i Conta

Vi jobber stadig med å videreutvikle tjenestene våre slik at du skal få en mest mulig smidig opplevelse. Her er det som er nytt av små og store ting, og noe av det som kommer på nyåret.

Post-thumb

Vi jobber stadig med å videreutvikle tjenestene våre slik at du skal få en mest mulig smidig opplevelse. Her er det som er nytt av små og store ting, og noe av det som kommer på nyåret.

Laptop på en kontorpult med skjermbilde fra Conta på skjermen.

Ny startside når du logger inn 

Neste gang du logger inn i Conta vil du bli møtt med en flunkende ny «Hjem»-side eller startside om du vil, og denne samler mye viktig informasjon om firmaet ditt.

Blant annet kan du se saldo på bankkontoen din (forutsatt at du har aktivert Bankintegrasjon), du kan se hvor mye du har fakturert for det siste året sammenlignet med det forrige, og du kan se kommunikasjonen med regnskapsføreren din, med mer. 

Alle data er organisert inn i «fliser» som viser data i hver sin kategori. Mange sa fra om at de savnet totalomsetning øverst i høyre hjørne da vi endret toppnavigasjonsmenyen i august, og dette tallet er nå tilbake i den første flisen. 

På sikt vil vi ytterligere forbedre og videreutvikle hva som er mulig å vise inne i disse flisene. Logg inn og ta en titt!

Forbedringer i Bankintegrasjon

Bankintegrasjonen i Conta har lenge gjort det mulig å administrere og betale regninger uten å logge inn i nettbanken din. Nå kan du også se kontobevegelser og saldo på bankkontoene dine, i tillegg til at det har blitt enda mer oversiktlig å behandle og godkjenne betaling av regningene dine.

Forbedret støtte for hurtigtaster

Visste du at du kan utføre ganske mange jobber i Conta med hurtigtaster? Dette kan spare deg for mye tid, spesielt hvis du registrerer mange bilag. Her kan du se hva slags hurtigtastkombinasjoner som støttes. 

Nylig slapp vi en oppdatering som forbedret denne funksjonaliteten betraktelig.

Sikkerhet: Tofaktorautentisering og validering av bankkontoer

Når du legger inn bankkontoer i Conta for ditt AS eller ENK vil denne valideres for å kontrollere at den tilhører firmaet – noe som forbedrer sikkerheten din, fordi det vil forhindre at noen kan oppgi feil kontonummer med uedle hensikter – eller ved et feiltak, så klart.

I tillegg lanserte vi nettopp mulighet for tofaktorautentisering, som gir deg visshet om at uvedkommende ikke skal få tilgang til kontoen din. Vi anbefaler at alle skrur det på.

Bokføring i mobilappen

I tillegg til andre småforbedringer har Conta sin mobilapp også nå fått støtte for å bokføre inngående EHF-fakturaer uten å måtte logge inn på web.

Last ned appen gratis til iOS eller Android!

Når du har registrert inngående fakturaer, kan du også legge inn denne til betaling og godkjenne betalingen så fremt du har Bankintegrasjon skrudd på.

Du kan også snart markere bildebilag som du laster opp med mobilappen med tekst som forklarer hva kjøpet gjelder – noe som gjør det tydelig for en regnskapsfører, for eksempel, hvordan bilaget er relatert til virksomheten. 

Støtte for ny skattemelding for enkeltpersonforetak i 2023

Vi lanserte nettopp en forhåndsvisning av den såkalte næringsspesifikasjonen, vedlegget til den personlige skattemeldingen som alle med enkeltpersonforetak må sende inn fra 2023. Denne nye rapporten er et ledd i myndighetene sin plan om å forenkle innlevering av rapporter for næringslivet.

Altinn vil sannsynligvis åpne opp for innlevering av denne i slutten av mars, så inntil videre er det kun en forhåndsvisning av opplysningene, oppstilt slik Skatteetaten krever det. Når tiden kommer vil du kunne levere den direkte inne fra Conta, naturligvis. 

Kommer snart: Årsoppgjør for AS

Vi jobber også med å utvikle årsoppgjør for aksjeselskap, og kommer til å dele mer om dette når det nærmer seg!

Arbeidet med ny funksjonalitet fortsetter i 2024, og vi jobber også med å kontinuerlig forbedre de eksisterende funksjonene og tjenestene. Hvis du har tilbakemeldinger er vi veldig takknemlige for det, gå til hjelp.conta.no/kontakt for å gi oss ros, ris eller sende spørsmål!

Med stadig nye funksjoner under panseret blir Conta et mer og mer fleksibelt system, uansett hva slags firma du driver og hvilke behov du har.

Komplett regnskapsprogram for alle typer bedrifter

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Kun levere skattemelding / årsregnskap? Kom i gang med årsoppgjør i Conta!